Hindi ile ne yemek yapabilirim?

İçindekiler:

  1. Hindi ile ne yemek yapabilirim?
  2. Hindi ne kadar zamanda pişer?
  3. Hindi göğüs haşlanır mı?
  4. Hindi eti tavada kaç dakikada pişer?
  5. Hindi but fırında kaç saatte pişer?
  6. Fırında Hindi eti nasıl kızartılır?

Hindi ile ne yemek yapabilirim?

Yılbaşı İçin Hindi Alıp Nasıl Pişireceğini Bilemeyenler İçin Birbirinden Farklı 11 Hindi Yemeği
  • Heybetiyle Sofranızda: Yılbaşı Hindisi Tarifi.
  • Hindi Sote Tarifi.
  • Fırında Hindi Tarifi.
  • Soya Soslu, Susamlı Hindi Fileto ve Karnabahar Pilav Tarifi.
  • Nar Gibi Kızarmış: Hindi Tarifi.
  • Izgara-Hindi- Göğüs-Tarifi.
  • Hindi Köfte Tarifi.
Daha fazla öğe...

Hindi ne kadar zamanda pişer?

Hindi kaç dakikada ve kaç derece ısıda pişer? İçin için pişmesi ve çiğ kalmaması için ideal hindi pişirme sıcaklığına 160 derece diyebiliriz. Pişirme torbası ya da alüminyum folyo kullanmayı tercih edecekseniz ısıyı 175 dereceye kadar çıkartabilirsiniz.

Hindi göğüs haşlanır mı?

Suda Hindi Göğüs tarifinde özel bir pişirme tekniği kullanacağız. Poaching (Poşe yöntemi) kuru hindi etinin sulu, lezzetli ve yumuşak olmasını sağlayan hoş bir pişirme tekniği. Ancak hindi göğsünü çok kısık ateşte pişirmek gerekiyor. ... Kaynar suda haşlamak sertleşmesine neden oluyor.

Hindi eti tavada kaç dakikada pişer?

Hindi göğüsleri soda, zeytinyağı, karabiber, tuz ve sarımsak tozuyla marine edin. Buz dolabında 30-35 dakika bekletin. Tavayı ısıtın. Isınan tavaya göğüsleri dizin ve kısık ateşte 10-15 dakika iki tarafını da pişirin.

Hindi but fırında kaç saatte pişer?

Tuz, karabiber ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirin ve üzerini önce yağlı kağıt ardından alüminyum folyo ile kapladıktan sonra 1 derecede önceden ısıtılmış fırında 3,5 – 4 saat kadar pişirin, ardından alüminyum folyo ve yağlı kağıdı çıkartıp hindinin derisi kızarana kadar 200 derece fırında pişirin.

Fırında Hindi eti nasıl kızartılır?

Derin ayrı bir kabın içerisinde ılık su, tavuk bulyon ve kuru maydanozu karıştırın. Hindinin üzerine döktükten sonra tuz, karabiber ve zeytinyağını gezdirin. Alüminyum folyo ile üzerini kapatarak fırında yaklaşık 3,5 saat pişmeye bırakın. Daha sonra üzerindeki folyoyu alarak pişmesi için fırına koyun.