Matmazel bayilik veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Matmazel bayilik veriyor mu?
  2. Midpoint franchise bedeli ne kadar?
  3. Happy Moon's sahibi kim?
  4. Franchising anlaşması ne demek?
  5. Happy Moon's kahvalti ne kadar?
  6. Happy Moons Türk mü?
  7. Medya franchise nedir?

Matmazel bayilik veriyor mu?

“Yedifil Züccaciye Ltd. Şti. / Matmazel Home”, bundan sonra “Franchise Veren” ve Franchise alan “Franchise Sahibi” olarak anılacaktır. Mağaza Büyüklüğü: Franchise Veren yerel ve özel koşullara bağlı olarak minumum 50 m2, maksimum 400 m2'lik ideal satış alanına sahip olmasını tavsiye eder.

Midpoint franchise bedeli ne kadar?

Midpoint Franchise Bedeli 2021 Midpoint bayilik olarak 35 bin TL 50 bin TL arasında bir tutarda franchise bedeli almaktadır. Kar ve net miktar sizler için yüksek olacaktır.

Happy Moon's sahibi kim?

Happy Moon's Cafe'nin kurucusu Aymutlu: Böyle giderse çalıştıracak garson bulamayacağız. Happy Moon's Cafe'nin kurucusu Hüseyin Aymutlu, kapanmanın mart-nisan ayına kadar sürmesi durumunda sektörde çöküş yaşanacağını, zincir restoranların çalıştıracak garson bulamaz hale geleceğini söyledi.

Franchising anlaşması ne demek?

Franchising; bir kimsenin başkasının çalışma prensiplerine ve talimatlarına bağlı kalarak ve bir bedel (ücret) karşılığında onun ürününü veya hizmetini sağlama imkânı sunan bir ticari ilişki türüdür.

Happy Moon's kahvalti ne kadar?

Pazarları 09.00-14.00 arasında açık büfe kahvaltı yapılıyor. Peynir çeşitlerinden reçellere, zeytinden jambona, mısır gevreğinden meyveye, börekten keke pek çok şey bulunuyor.

Happy Moons Türk mü?

Happy Moon's, 1999 yılında Hüseyin Aymutlu tarafından kurulan Happy Moon's Grup bünyesindeki kafe markasıdır. Menüsü Türk, İtalyan, Meksika, Amerikan ve yerel lezzetlerden oluşan 200'ün üzerinde çeşide sahiptir. Türkiye'ye yayılmış, toplam 28 şubesi bulunmaktadır.

Medya franchise nedir?

Medya franchise'ı ya da medya imtiyazı; sinema, yazın yapıtı ya da video oyunu gibi, özgün bir kurgusal yapıttan üretilen türev yapıtları kapsayan, ilişkili medya derlemesidir.