TPAO devletin mı?

İçindekiler:

  1. TPAO devletin mı?
  2. Adıyaman TPAO Bölge Müdürü kim?
  3. TPAO Trakya Bölge Müdürü kimdir?
  4. Batman TPAO Müdürü kimdir?
  5. TPAO kiminle ortak?
  6. Batman TPAO Genel Müdürü Kimdir?
  7. Chevron TPAO ortak mı?
  8. TP nin sahibi kim?
  9. TPAO ve Botaş Nereye devredildi?
  10. Türk petrol Kimin 2020?
  11. Chevron sahibi kim?

TPAO devletin mı?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (kısaca TPAO), Türkiye'nin ulusal petrol şirketidir.

Adıyaman TPAO Bölge Müdürü kim?

Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğüne Hikmet Aslandere atanarak, göreve başladı.

TPAO Trakya Bölge Müdürü kimdir?

Lüleburgaz TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü Mehmet Çakıcı Misafirhane Salonu'nda gerçekleşen kutlama töreninde açılış konuşmasını yapan TPAO Trakya Bölge Müdürü Murat Hacıhaliloğlu, sözlerine çok heyecanlı olduğunu söyleyerek başladı.

Batman TPAO Müdürü kimdir?

Gökhan AKIN - batman bölge müdürü - TPAO | LinkedIn.

TPAO kiminle ortak?

TPAO, 2010 yılında Karadeniz'de (Tuna-1 adı verilen ve 320 milyar metreküp gaz bulunduğu belirtilen kuyuya yakın bir bölgede, ABD'li Chevron'la yürütülecek petrol ve gaz arama faaliyetleri için “müşterek işletme anlaşması” imzaladı. TPAO ve Chevron, yüzde 50-50 ortak oldu.

Batman TPAO Genel Müdürü Kimdir?

Saha çalışmasında bulunmak üzere Batman'a gelen Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han BİLGİN, Valimiz Hulusi ŞAHİN'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Chevron TPAO ortak mı?

Reuters - ABD'li petrol şirketi Chevron, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile yaptığı ortak faaliyet anlaşması kapsamında Karadeniz'de yapılan petrol arama çalışmalarında pay sahibi olduğunu açıkladı.

TP nin sahibi kim?

Nisan 2017 tarihinde Zülfikarlar Holding'e bağlı akaryakıt dağıtım şirketi Turkuaz Petrol tarafından, 2016 yılının en büyük satın almasıyla özelleştirilen TP Petrol Dağıtım A.Ş, bugün faaliyetlerini Türkiye Petrolleri markasıyla sürdürüyor.

TPAO ve Botaş Nereye devredildi?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ve BOTAŞ, Varlık Fonu'na bağlandı. Özelleştirilmesi için görüşmeler sürdürülmekte; buna karşın izlenen politikanın adı 'Milli Petrol ve Maden Politikası' olarak pazarlanmakta.

Türk petrol Kimin 2020?

Molanın ardından 490 milyon TL teklif veren Zülfikarlar Holding Türkiye Petrolleri'nin yeni sahibi oldu. Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin yüzde 100 hissesinin özelleştirme ihalesine dört teklif verildi.

Chevron sahibi kim?

Chevron Corporation çok uluslu bir Amerikan enerji şirketidir. Günümüzde hala etkin olan şirketin merkezi Kaliforniya San Ramon'da bulunmaktadır. Standart Oil şirketlerinin üyesi olan Chevron, bugün 180'den fazla ülkede aktif olarak çalışmaktadır.