Entegrasyon işlemleri nedir?

İçindekiler:

  1. Entegrasyon işlemleri nedir?
  2. API entegrasyonu nedir?
  3. ETA da entegrasyon nedir?
  4. Netsis entegrasyon ne işe yarar?
  5. Yazılım entegrasyonu nedir?
  6. API key ne demek?
  7. Stok entegrasyonu nedir?
  8. Netsis nedir ne işe yarar?
  9. Mali entegre nedir?
  10. Sosyal medya entegrasyonu nedir?
  11. E-ticaret entegrasyonu ne demek?
  12. API Key nasıl alınır?
  13. API Key secret key nedir?

Entegrasyon işlemleri nedir?

Entegrasyon en yalın hali ile 'bütünleşmek, uyum sağlamak' anlamına gelmektedir. Fakat teknik anlamda teknolojilerin, yazılımların, sistemlerin birbirleriyle uyumlu, birbirlerine bağlı ve anlaşılır bir halde otomatik olarak haberleşmesi, veri alışverişi (Data Exchange) yapabilmesi demektir.

API entegrasyonu nedir?

API Entegrasyonu ise bir uygulamada kullanılan yeteneklerin başka bir uygulamaya aktarılması için kullanılmaktadır. ... API Entegrasyonu uygulamaların birbirine bağlanmasını sağlayabilmektedir. Bu sayede kişiler yapacakları işlemleri çok daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirler.

ETA da entegrasyon nedir?

Bu entegrasyon, StockMount ile Eta arasında anlık senkronizasyon sağlar. Aynı anlık senkronizasyon StockMount ile sanal mağazalarınız arasında da geçerlidir. ... Bu sayede Eta üzerinde yaptığınız stok ve fiyat değişiklikleri otomatik olarak StockMount'a yansır, buradan da pazaryeri mağazalarınıza aktarılır.

Netsis entegrasyon ne işe yarar?

Netsis 3 Entegre; muhasebe, finans, satış, satın alma, temel üretim, stok, raporlama gibi süreçlerini bütünleşik bir yapıya kavuşturan, kullanımı kolay çözümüdür. İşletmenizin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak süreçlerini doğru bilgi ile tek bir kaynaktan yönetebilmenize olanak sağlar.

Yazılım entegrasyonu nedir?

Yazılım entegrasyonu, farklı yazılımların birbirleriyle konuşmasıdır. Entegrasyon işlemiyle bir yazılım diğerinden veri okuyabilir, kendi verisini diğerinin veri tabanına yazabilir veya bunların ikisini aynı anda gerçekleştirir.

API key ne demek?

API key, her sohbet aracı için üretilen benzersiz bir değerdir. Infoset, sohbet aracınızı bu key sayesinde diğerlerinden ayırt eder. Sohbet aracınızın API key değerini sohbet aracı kurulumu penceresindeki kurulum kodundan öğrenebilirsiniz. Burada API Anahtarı olarak belirtilen değer ve ek olarak InfosetChat('boot',...

Stok entegrasyonu nedir?

Stok entegrasyonu size mağaza ürünlerinizi ön muhasebenizde kayıtlı ürünleriniz ile eşleştirme olanağı sağlar.

Netsis nedir ne işe yarar?

Kurumsal Kaynak Planlama İçin Doğru Tercih NETSİS, orta ve büyük ölçekli işletmelerde finans, muhasebe, stok, satış ve tedarik zinciri gibi uygulamaların tek bir merkezden kolayca yönetilmesine imkan veren bir yazılımdır.

Mali entegre nedir?

Mali Entegre, Gelir İdaresi Başkanlığı Özel Entegratör izinli E-Fatura hizmet sağlayıcısıdır.

Sosyal medya entegrasyonu nedir?

Entegrasyonlarımızdan olan Sosyal Medya Entegrasyonu, misafirlerinizin sosyal medya hesapları ile hızlıca internet erişimi için doğrulama yapmaları sağlar. ... Aynı zamanda bu hizmet sayesinde sosyal medya hesaplarınızın hit seviyesini, arama motorlarında ki sıranızı yükseltebilirsiniz.

E-ticaret entegrasyonu ne demek?

e-Ticaret entegrasyonu; satışlarınızı gerçekleştirdiğiniz pazaryerleri veya e-ticaret sitenizdeki verileri, kullandığınız diğer uygulamalara aktaran ve tüm bu sistemlerin uyumlu bir şekilde çalışmasını sağlayan bağlantıya verilen isimdir.

API Key nasıl alınır?

Öncelikle bir proje olusturmaniz istenecektir. Proje adini girip olustur tusuna bastiktan sonra Menü -> API ve Hizmetler -> Kimlik Bilgileri seçimleri ile devam edin. Açilan ekrandan Kimlik Bilgisi Olustur -> API Anahtari seçimi yapiniz. Olusturulan API anahtari herkese açik olarak gelir.

API Key secret key nedir?

Özetle, temel doğrulama metodunda bir GittiGidiyor üyesi önce API servislerine geliştirici (Developer) olarak kaydolur, daha sonra yazacağı her uygulamayı servislere kaydettirip, uygulaması için kendisine verilen API anahtarı (API Key) ile şifre yerine geçen gizli anahtarını (Secret Key) kullanarak servislere erişir.