Açıköğretim Ortaokul bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim Ortaokul bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?
  2. Açıköğretim Ortaokul sınav giriş nasıl yapılır?
  3. Açıköğretim Ortaokul kredi sorgulama nasıl yapılır?
  4. Ortaokulu geçmek için ortalama kaç olmalı?
  5. Açık Öğretim Ortaokul diploması nereden alınır?
  6. Açıköğretim ortaokul diplomamı nereden alabilirim?

Açıköğretim Ortaokul bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?

Açık Öğretim Ortaokulu ile ilgili her türlü haber, duyuru, kayıt ve sınav tarihleri, ders kitapları hakkındaki bilgilere nereden ulaşabilirim? Açık Öğretim Ortaokulunun https://aio.meb.gov.tr/ web sayfası üzerinden ulaşılabilir.

Açıköğretim Ortaokul sınav giriş nasıl yapılır?

Öğrenciler, T.C. kimlik numara ve şifreleri ile AÖK Bilgi Yönetim Sistemine online sınav kapasitesinde giriş yaparak online sınav uygulamasına katılacaklardır. Sınav başvurusu olmayan ve tüm derslerinden sınavını tamamlayan öğrenciler sınav süresinin sonuna kadar AÖK Bilgi Yönetim Sistemine giremeyeceklerdir.

Açıköğretim Ortaokul kredi sorgulama nasıl yapılır?

Açık Öğretim Ortaokulu İlk Kayıt İşlemleri. Açık Öğretim Ortaokulu İle İlgili Bilgilerinize Ulaşmak Ve Merak Ettiğiniz Konuları Öğrenmek İçin 4' yi Arayabilirsiniz.

Ortaokulu geçmek için ortalama kaç olmalı?

Ders geçme notu ortaokul Yüzlük puan sisteminde 0-44,99 puanlar başarısız, 45,00 ve üzeri puanlar başarılı olarak değerlendirilir.

Açık Öğretim Ortaokul diploması nereden alınır?

Mezun oldum tamamlama belgemi nereden alabilirim? Açık Öğretim Ortaokulu'ndan mezun olan öğrenciler tamamlama belgelerini dönem sınavlarından takriben 1,5-2 ay sonra, dosyasının bulunduğu Halk Eğitimi Merkezi ile Mesleki Eğitim Merkez Müdürlüklerinden alabilirler.

Açıköğretim ortaokul diplomamı nereden alabilirim?

AÖO´dan mezun olan öğrencilerimize verilen belgedir. Öğrencimiz, belgeyi almak için dosyasının bulunduğu Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüklerine dilekçe ile başvurması gerekmektedir. Diplomasını kayıp edenlere de bu belge düzenlenmektedir.