Vodafone Türkiye distribütörü kim?

İçindekiler:

  1. Vodafone Türkiye distribütörü kim?
  2. Vodafone kime satıldı?
  3. Vodafone Türkiye Genel Müdürü Kimdir?
  4. Vodafone Mersis numarası nedir?
  5. Vodafone ne kadara satıldı?
  6. Engin Aksoy kimdir Vodafone?
  7. Mersis numarası ne demektir?
  8. Vodafone ne zaman Türkiye'ye geldi?
  9. Telsimi kim satın aldı?
  10. Vodafone mail adresi nedir?

Vodafone Türkiye distribütörü kim?

Vodafone Türkiye
TipAnonim şirket
Kilit kişilerEngin Aksoy (CEO) Serpil Timuray
ÜrünSIM kart, cep telefonu ve taşınabilir modem (Vodem)
GelirTRY 13.6 milyar TL (2020)
SahibiVodafone
6 satır daha

Vodafone kime satıldı?

İngiliz cep telefonu şirketi Vodafone, Amerikan Verizon Wireless'taki yüzde 45 hissesini şirketin ana hissedarı Verizon Communications'a 130 milyar dolara sattı.

Vodafone Türkiye Genel Müdürü Kimdir?

Engin Aksoy (–) Vodafone Türkiye/CEO Vodafone Türkiye CEO'su olarak Engin Aksoy atandı. Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre Alex Froment Curtil Vodafone Grubu Ticari Operasyonlar ve Stratejiden sorumlu İcra Kurulu üyesi görevine getirildi. Engin Aksoy görevi Alex Froment Curtil'den itibariyle devralacak.

Vodafone Mersis numarası nedir?

Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi'nin %100 iştirakidir....Bilgi Toplum Hizmetleri.
MERSİS NO925039149100014
ADRESİVodafone Plaza Büyükdere Cd. No: 251 Maslak 34398 İstanbul
SERMAYE6.000.000 TL
ÖDENEN SERMAYE6.000.000 TL
2 satır daha

Vodafone ne kadara satıldı?

Açık artırmada en yüksek teklifi 4 milyar 550 milyon dolarla İngiltere'den Vodafone verdi. Telsim, Fon Kurulu'nun onayına sunulmak üzere Vodafone Telekomünikasyon A.Ş'ye ihale edildi. Vodafone'nin teklifi 2 milyar 804 milyon dolarlık muhammen bedelin, 1 milyar 746 milyon dolar ve yüzde 62.27 üzerinde bulunuyor.

Engin Aksoy kimdir Vodafone?

Vodafone Türkiye CEO'su olarak Engin Aksoy atandı. Alex Froment Curtil Vodafone Grubu Ticari Operasyonlar ve Stratejiden sorumlu İcra Kurulu üyesi görevine getirildi. Engin Aksoy görevi Alex Froment Curtil'den itibariyle devralacak.

Mersis numarası ne demektir?

Türkiye'de e-dönüşüm sürecinin en önemli projelerinden biri olan MERSİS, Merkezi Sicil Kayıt Sistemi'nin kısaltılmış halidir. Genellikle ticaretle ilgili işler yapanların kullandığı terim olan Mersis no ticari bir işlemin ardından işlem sahibine gelen 16 haneli sayısal koddur.

Vodafone ne zaman Türkiye'ye geldi?

Telsim, TMSF'nin el koymasının ardından 28 Aralık 2005 tarihinde yapılan açık arttırmayla, 4.55 milyar dolara Vodafone tarafından satın alındı. Böylelikle Vodafone, tarihi itibarıyla Türkiye'de resmen hizmete başlamış oldu.

Telsimi kim satın aldı?

Sahibi Uzan Grubu'nun borçlarından dolayı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından tarihinde el konulan Telsim, 13 Aralık 2005'te satışa çıkarıldı. İhaleye 7 firma başvururken, 4,55 milyar dolar ile en yüksek teklifi İngiliz telekomünikasyon şirketi Vodafone verdi.

Vodafone mail adresi nedir?

Vodafone ile ilgili taleplerinizi iletmek adına netyardim@vodafone.com mail adresine ya da 0216) 556 31 73 nolu faks numarasına gönderim yapabilirsiniz. Vodafone ile ilgili şikayetlerinizi iletmek ve işlem yapmak adına 00 00'ı numarayı arayabilirsiniz.