Çok kısa saça fön nasıl çekilir?

İçindekiler:

  1. Çok kısa saça fön nasıl çekilir?
  2. Erkeklerin saçına nasıl fön çekilir?
  3. Ince telli saçlara nasıl fön çekilir?
  4. Saç kreminden sonra fön çekilir mi?

Çok kısa saça fön nasıl çekilir?

Fön çekmeye başlarken öncelikle ince bir tutam saçı seç ve tarağını bu saç tutamının altına koy. Paralel hareketlerle fön makinasını ve tarağını hareket ettir. Fön makinası ile tarağın arasında saçını sıkıştır ve şekillendirmeye başla. Editörün önerisi: Fön makinasını kesinlikle dik tutmamalısın.

Erkeklerin saçına nasıl fön çekilir?

Yana doğru fön çekmek için: Saçlarını yandan ayırıp şekillendirmek istiyorsan, fırçayla saçlarını yana doğru tarayıp, bir yandan da fön makinesini düz şekilde, saçlarının üzerine doğru tutarak şekillendirebilirsin. Sonrasında da saçlarını fırçaya yan şekilde sararak fön çekmeye devam edebilirsin.

Ince telli saçlara nasıl fön çekilir?

İnce veya İnce Telli Saçların Harekete İhtiyacı var Fön makinesini kullanırken başınızı hafif yan tutun ve düz fırçayla saçınızı tersine doğru fırçalayın. Birkaç fırça vuruşundan sonra aynı şeyi diğer yöne fırçalayarak da uygulayın. Son olarak saçınızı öne doğru fırçalayıp fönlerken başınızı hafif öne eğin.

Saç kreminden sonra fön çekilir mi?

Saçlara hacimli fön çekmek, fönün kalıcılık süresini uzatır. Hacimli fön çekebilmek için; nemli saçlarına bakım yağı ya da durulanmayan saç bakım kremi sürdükten sonra, saçını üçe ayır. Her ayırdığın tutamı bir kısmı nemli kalacak şekilde kurut. Saçlarını geriye at ve hafifçe geriye doğru tarayarak kurutmaya devam et.