iPhone 5S WhatsApp yüklenir mi?

İçindekiler:

  1. iPhone 5S WhatsApp yüklenir mi?
  2. 2021 yılında hangi telefonlarda WhatsApp çalışmayacak?
  3. iPhone'larda WhatsApp kaldırılıyor mu?
  4. Hangi iPhone'lar WhatsApp kullanamayacak?
  5. Whatsapp hangi telefonlarda çalışacak?
  6. Android hangi telefon alınır 2021?
  7. iPhone WhatsApp var mı?
  8. iPhone kaç yıl dayanır?
  9. 2021 de hangi telefonu almalıyım?

iPhone 5S WhatsApp yüklenir mi?

WhatsApp güncellediği destek sayfasında iOS 9 ve altı sürümlere sahip iPhone kullanıcılarının artık WhatsApp'ı kullanamayacağını duyurdu. ... Ancak kullanıcılar, iPhone 4S, 5, 5S, 5C, 6 gibi telefon modellerine iOS 9 güncellemesini yaparlarsa WhatsApp'ı kullanmaya devam edebilecekler.

2021 yılında hangi telefonlarda WhatsApp çalışmayacak?

WhatsApp'ın 2021 yılı itibariyle kullanılamayacağı Android telefonlar: HTC Desire, LG Optimus Black, Motorola Droid Razr ve Samsung Galaxy S2 gibi modeller yer alıyor. WhatsApp'ın 2021 yılı itibariyle kullanılamayacağı iOS cihaz, iPhone 4 oluyor.

iPhone'larda WhatsApp kaldırılıyor mu?

WhatsApp'ın 2021 yılı itibariyle kullanılamayacağı iOS cihaz, iPhone 4 olacak. Ancak kullanıcılar, iPhone '4S, 5, 5S, 5C, 6, ve iPhone 6S' gibi telefon modellerine iOS 9 güncellemesini yaparlarsa WhatsApp'ı çalıştırabilecek.

Hangi iPhone'lar WhatsApp kullanamayacak?

Android 4.0.4 veya daha eski bir sürümün yüklü olduğu akıllı telefon modelleri, iOS 9 veya önceki bir sürümün yüklü olduğu iPhone'lar bu kapsamda WhatsApp'ın çalışmayacağı modeller arasında yer alıyor.

Whatsapp hangi telefonlarda çalışacak?

Telefon modellerini tek tek açıklamak yerine sürüm üzerinden duyuran Whatsapp, yeni yılda Android sürümü 4.0.3 versiyonu, iOS sürümü de 9'un altında olan cihazlarda çalışmayacak. Geri kalan tüm Android ve iOS cihazlarda Whatsapp kullanılabilecek.

Android hangi telefon alınır 2021?

En İyi Akıllı Telefonlar: Cep Telefonu Önerileri – Eylül 2021
  • Realme 7.
  • Xiaomi Redmi Note 10 5G.
  • Oppo Reno 5 Lite.
  • Samsung Galaxy M21.
  • POCO X3 NFC.
  • Realme 7 Pro.
  • Xiaomi Mi 11 Lite.

iPhone WhatsApp var mı?

Popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, geçtiğimiz yıllarda Symbian ve BBOS'e vermiş olduğu desteği sonlandırmıştı. ... Yapılan açıklamalara göre; iOS 8 ve üzeri işletim sistemine sahip olmayan iPhone modellerinde WhatsApp kullanılmayacak. Yani iOS 7 kullananlar artık WhatsApp'ı kullanamayacak.

iPhone kaç yıl dayanır?

Cihazın kullanım sırasında yaşadığı eskime payı, Apple'ın planlı batarya eskitme işlemleri gibi pek çok durum iPhone kullanım ömrü üzerinde olumsuz etki yaratabilir. Yine de genel olarak özetlemek gerekirse bir iPhone'un kullanım ömrü için 4 ile 5 yıl arasında değişir diyebiliriz.

2021 de hangi telefonu almalıyım?

Akıllı telefonlar üzerine yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre Apple'ın iPhone 12 Pro Max, 2021'in en iyi telefonu oldu. Consumer Reports tarafından her yıl hazırlanan araştırmada Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G en iyi Android tabanlı telefon seçildi.