Aile huzuru için hangi dualar okunmalı?

İçindekiler:

  1. Aile huzuru için hangi dualar okunmalı?
  2. Evde huzur için ne okunur?
  3. Huzur için hangi sure okunur?
  4. Aile huzuru için hangi sure okunur?
  5. Iç huzur için hangi dua okunur?
  6. Aile huzuru için hangi ayetler okunur?

Aile huzuru için hangi dualar okunmalı?

Okunuşu; "Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a'yunin vec'alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Meali; “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bizlere göz aydınlığı kıl ve bizi Allah'a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle.” diyenlerdir.

Evde huzur için ne okunur?

* Bu ayeti kerime de namazlardan sonra okunduğunda aile içerisinde huzuru temin edecektir. Okunuşu; "Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a'yunin vec'alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Meali; “Ey Rabbimiz!

Huzur için hangi sure okunur?

Özellikle Yasin Suresi huzur için okunması gereken surelerin başında geliyor. İnşirah Suresi, Saff Suresi vb. gibi sureler de huzur veren sureler, ayetler arasında yer alıyor.

Aile huzuru için hangi sure okunur?

Aile içi huzurun sağlanması için Yasin Suresi okuyarak ailedeki kişiler için dua edilebilir. Saf Suresi'ni okumak da aile içerisinde huzuru sağlayacaktır. Salaten Tefriciye günde 100 kere okunduğunda ve aile huzuru için dua edildiğinde etkisini gösterecektir.

Iç huzur için hangi dua okunur?

Lâilâhe illâllâhü'l-azîmü'l-halîmü, Lâilâhe illallâhu rabbü'l arşi'l-azîm. Lâilâhe illâllâhü rabbü's-semâvâti verabbü'l-'ardı verabbü'l-'arşi'l-kerîm. *"Sıkıntıya düşen veya borçlanan, bin kere "La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim" derse, Allahü teâlâ işini kolaylaştırır."

Aile huzuru için hangi ayetler okunur?

  • Okunuşu; "Rabbic'alnî mukîmes salâti ve min zurriyyetî rabbenâ ve tekabbel duâi. ...
  • Okunuşu; "Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a'yunin vec'alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)."
Daha fazla öğe...•BE