Indirimli kart nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Indirimli kart nasıl alınır?
  2. Öğrenci kartı nasıl alınır?
  3. Öğrenci paso nasıl alınır?
  4. Öğrenci kartı çıkarmak için ne lazım?
  5. 60 yaş üstü indirim kartı nasıl alınır?
  6. Istanbul indirimli kart nasıl alınır?
  7. Iett 60 yaş indirimi var mı?

Indirimli kart nasıl alınır?

İstanbulkart Başvuru Merkezlerine giderek, nüfus cüzdanı aslı ve 1 adet güncel fotoğraf ile indirimli kart başvurusunda bulunabilirler.
  1. 1-Başvuru Formunu Doldurma.
  2. 2-Kargo ve Kart Ücreti Yatırma.
  3. 3-Başvuru Takip.
  4. 4-Kartı Teslim Alma.
  5. (Kargo seçeneği ile başvurulan kartlar İBM' lerden teslim alınamamaktadır.)

Öğrenci kartı nasıl alınır?

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.istanbulkart. istanbul/istanbulkart-basvuru-merkezleri-1127 adresinde yer alan aşağıdaki İstanbulkart Başvuru Merkezlerine öğrenci belgesi, kimlik aslı ve fotoğraf ile başvurarak İndirimli Öğrenci Kartlarını bizzat temin edebilirler.

Öğrenci paso nasıl alınır?

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında üniversitemize yeni kayıt yaptıracak öğrenciler, kayıt sonrasında kişiselleştirilmiş İstanbulkartlarını (İndirimli Öğrenci Kartı) temin edebilmek için, www.istanbulkart. istanbul web adresi üzerinden ücretsiz adrese teslim edilecek şekilde başvuruda bulunabilirler.

Öğrenci kartı çıkarmak için ne lazım?

Kart tesliminde istenen belgeler:
  • Üniversite öğrencileri için; öğrenci kimlik kartında dönem (2015-2016) belirtilmiş ise öğrenci kimlik kartı aslı ve fotokopisi, belirtilmemiş ise öğrenci belgesi aslı.
  • İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için; okullarından alacakları imzalı mühürlü öğrenci belgesi ASLI.
Daha fazla öğe...

60 yaş üstü indirim kartı nasıl alınır?

60 yaş indirimli karta sahip olmak için 60 yaşınızı Gün/Ay/Yıl şeklinde doldurmanız gerekiyor. Bu koşulu sağlıyorsanız yapmanız gereken nüfus cüzdanınız ve 1 adet vesikalık fotoğrafınızla beraber en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezi'ne giderek başvuruda bulunmak.

Istanbul indirimli kart nasıl alınır?

Kart alabilmek için, İETT Genel Müdürlüğü'nün ''www.iett.istanbul'' internet sitesine girerek, Seyahat Kartı bölümündeki formu doldurmak yeterli olacak. Başvuruda bulunan kişinin, bilgileri İETT görevlilerince teyit edildikten sonra kartı teslim almak istediği noktaya gönderilecek.

Iett 60 yaş indirimi var mı?

İETT, öğretmenler ve öğrenciler ile 60 yaş ve üzerindekilere internetten ''İndirimli Seyahat Kartı Hizmeti'' vermeye başladı. ... Başvuruda bulunan kişinin, bilgileri İETT görevlilerince teyit edildikten sonra kartı teslim almak istediği noktaya gönderilecek.