Fransız öpücüğü nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Fransız öpücüğü nasıl olur?
  2. Fransız öpücüğü neden Fransız?
  3. Fransız öpücüğü nasıl ortaya çıktı?
  4. Vakum öpücüğü nasıl olur?

Fransız öpücüğü nasıl olur?

Fransız Öpücüğü Nasıl Yapılır? Dudaklarını hafifçe partnerinin dudaklarına sürt. Başlangıçta bir tüy kadar hafif olmalısın ve dudakların partnerinin dudaklarına çok az değmeli. Bu sayede gerçek anlamıyla Fransız öpücüğüne başlamadan önce daha fazla beklenti ve heyecan yaratabilirsin.

Fransız öpücüğü neden Fransız?

Fransız öpücüğü öpüşmenin en tutkulu hali. ... HuffPostUK'e göre ise Fransız öpücüğü terimi basit bir şekilde daha tutkulu bir öpüşme tarzını tanımlamak için ortaya atıldı. İlhamı ise Fransızların herkes tarafından kabul gören tutkuları ve Paris'in aşk şehri olmasıydı.

Fransız öpücüğü nasıl ortaya çıktı?

Fransız öpücüğü yazılı olarak ilk defa Sanskritler zamanında görüldü. Öpücüğün görüldüğü en eski yazılar MÖ 1500'lerde Sanskritçeden elde edildi. 3. yüzyıldan kalma “Kama Sutra” metni, Fransız öpücüğü için ağız ve dil bölgesinin kullanıldığını ve o sırada bu öpücüğün Hindistan'da kullanıldığını söylüyor.

Vakum öpücüğü nasıl olur?

Vakum öpücüğü Bu cesur hareket sevgilinize patronun kim olduğunu gösterecek. Parmağınızla dudaklarının çevresini çizin (üst dudaktan başlayarak alt dudakta bitirin). Alt dudağına indiğinizde, onu başparmak ve işaret parmağınızın arasında toplayın (çocukların küsme hareketi gibi).