Mustafa Özbaran nereli?

İçindekiler:

  1. Mustafa Özbaran nereli?
  2. Kalp ve damar cerrahisi hangi hastalıklara bakar?
  3. Baran Uğurlu kimdir?
  4. Prof Dr Çağatay Engin Kimdir?
  5. Mustafa Özbaran hangi hastanede?
  6. Prof Dr Dayimi Kaya kimdir?
  7. Prof Öztekin Oto hangi hastanede?
  8. Bir gün Sönmez Kimdir?
  9. Fatih islamoğlu kimdir?
  10. Prof Dr Yüksel Atay Kimdir?

Mustafa Özbaran nereli?

1962 yılında Manisa'nın Turgutlu ilçesinde doğmuşum.

Kalp ve damar cerrahisi hangi hastalıklara bakar?

Kalp ve damar cerrahisi, kalp ile ilgili erken tanı ve müdahale gerektirebilecek bütün şikayetleri kapsamaktadır. Bu nedenle birimin uzmanlık alanına giren hastalıklar da kalbin kendisi, kalbi besleyen koroner damarlar, kalp kapakçıkları ve birlikte çalıştığı dolaşım sistemine (atardamarla, toplardamarlar) yöneliktir.

Baran Uğurlu kimdir?

Kostüm tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu. Sinema ve dizi film oyuncusu, sanat yönetmeni, kostüm tasarımcı, 1977, Beyrut / Lübnan doğumlu. ... 2002 yılından beri sektörün içinde olan Baran Uğurlu, hem tiyatro, hem sinema hem dizi filmler için kostüm tasarımcı ve sanat yönetmeni olarak görevler üstlendi.

Prof Dr Çağatay Engin Kimdir?

İlk orta ve lise eğitimini Bursa'da gerçekleştirdikten sonra 1989 yılında Üniversite seçme ve yerleştirme sınavında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde okumaya hak kazandım. 1995 yılında Ege Ünivesitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olarak tıp doktoru ünvanını aldım. 1995 yılında Tıpta Uzmanlık Sınavı'nda Ege Üniversitesi Tıp ...

Mustafa Özbaran hangi hastanede?

Nakli, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi öğretim üyeleri Prof. Dr. Mustafa Özbaran, Prof.

Prof Dr Dayimi Kaya kimdir?

Dayimi Kaya, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 1992 yılında bitirmiş, 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Dalında uzmanlığını almıştır. 2004 yılında, Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Dalında doçentliğini 2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde profesörlük ...

Prof Öztekin Oto hangi hastanede?

Prof. Dr. Öztekin Oto, halen Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı'nda öğretim üyeliği yapmaktadır.

Bir gün Sönmez Kimdir?

Bingür Sönmez, 1952 yılında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatının ilk ve orta öğrenimini Kars'ta tamamladıktan sonra Pendik Lisesi'ni bitirdi ve 1969'da İstanbul Tıp Fakültesi'ne başladı. 1976'da mezun olarak burslu şekilde İngiltere'de 1 yıl boyunca yabancı dil eğitimi aldı.

Fatih islamoğlu kimdir?

Fatih İslamoğlu Ege Üniversitesi Kalp Damar Cerrahi, Ege Üniversitesi Kalp Damar Cerrahi Prof.Dr. ... Fatih İslamoğlu; Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1990 yılında başarı ile mezun oldu. Dr. Fatih İslamoğlu 1991-1998 tarihleri arasında aynı fakültenin Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini yapmıştır.

Prof Dr Yüksel Atay Kimdir?

Yüksel ATAY , İzmir'de doğdu. İlkokulu İzmir'de, ortaöğrenimi Konya, Muğla ve İzmir'de tamamladı. Yüksel Atay Ortaöğrenim son sınıfta iken kazandığı AFS uluslararası öğrenci değişim programı bursu ile Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Boston – Massachusetts'te 1 yıl öğrenim yaptı.