Ceylin nasıl öldü?

İçindekiler:

  1. Ceylin nasıl öldü?
  2. Fransız model Ceylin neden hapse girdi?
  3. Ceylin Atik neden olduruldu?
  4. Ceylin Atik ne zaman öldü?
  5. Muge ANLI Ceylini kim oldurdu?

Ceylin nasıl öldü?

Öte yandan Ceylin cinayetinde bir gelişme daha yaşandı. Katil zanlısı Ş. T'nin 1,5 yaşındaki kızı beşikten düşerek hayatını kaybetmiş, ardından dünyaya gelen diğer kızının 6 aylıkken hastalık sonucu can verdiği öğrenilmişti. Polis Ceylin Atik'in hayatını kaybetmesinin yanı sıra Ş.

Fransız model Ceylin neden hapse girdi?

hakkında ise “suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” suçundan 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılırken, Ödemiş Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın bugünkü karar duruşmasında iddia makamı bu yöndeki esasa ilişkin mütaalasını tekrarladı.

Ceylin Atik neden olduruldu?

Ev kadını Ş. T. küçük Ceylin'in evinde oynarken düşüp öldüğünü ve kendisinin de korkudan küçük kızı sandığa sakladığını söylediği ortaya çıktı. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmanın ilk sonuçlarına göre ise; talihsiz çocuk boğularak öldürüldü.

Ceylin Atik ne zaman öldü?

Ödemiş ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde, evinin önündeki parkta oynadığı sırada kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik, 12 Haziran 2017'de karşı komşularının evinde ölü bulunmuştu. Evin sahibi Serkan Türkmen, cinayeti işlediğini itiraf eden karısı Şükriye Türkmen ile kadının üvey annesi Raziye Ö.

Muge ANLI Ceylini kim oldurdu?

Karakoldaki ilk ifadesinde, "Düşüp öldüğünü sandım. Bu nedenle korktum, sandığa sakladım' diyen Ş. T.'nin emniyetteki sorgusunda Ceylin'i fidye için kendi çocuğu ile oynama bahanesiyle kaçırıp öldürdüğünü itiraf etti. Ceylin'in "Kafasına vurdum.