Audi Cup Neye göre?

İçindekiler:

  1. Audi Cup Neye göre?
  2. Audi Cup turnuvası nedir?
  3. Audi Cup ta hangi takımlar var?
  4. 2021 Audi Cup kimler var?
  5. Audi Cup maçları ne zaman?
  6. Audi Football Summit nedir?
  7. Audi Cup ne zaman?

Audi Cup Neye göre?

Audi cup, her yıl Almanya'da düzenlenen 4 takımın katıldığı turnuvadır. Turnuvada ilk eşleşmelerin ardından galip gelen takımlar finalde karşılaşırken, mağlup takımlar üçüncülük için mücadele ederler.

Audi Cup turnuvası nedir?

2019 Audi Cup, dört takımın katıldığı iki günlük futbol turnuvasıdır. Maçlar Münih, Almanya'daki Allianz Arena'da oynandı. Turnuvada Alman ekibi Bayern Münih, İsanyol ekibi Real Madrid, İngiliz ekibi Tottenham Hotspur ve Türk ekibi Fenerbahçe yer aldı.

Audi Cup ta hangi takımlar var?

Bu yıl 1-2 Ağustos tarihlerinde Munih Allianz Arena'da gerçekleştirilecek turnuvada, Bayern Münih, Atletico Madrid, Napoli ve Liverpool şampiyonluk için mücadele edecek. İlki, Audi'nin kuruluşunun 100.Yıl dönümüne özel olarak2009 yılında düzenlenen Audi Cup, İki yılda bir gerçekleştirileştiriliyor.

2021 Audi Cup kimler var?

Fenerbahçe, 2019 yazında katıldığı Audi Cup'a 2021 yazında da katılacak. Fenerbahçe ile birlikte turnuvada ev sahibi olarak Bayern Münih, İspanyol devi Real Madrid ve yine İspanya'dan UD Melilla katılacak.

Audi Cup maçları ne zaman?

AUDI Cup, 30-31 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. 30 Temmuz tarihinde yarı final etabına çıkacak olan takımlar, 31 Temmuz günü ise finale çıkacak. Real Madrid - Tottenham maçı 30 Temmuz saat 19.00, Bayern Münih - Fenerbahçe maçı ise 30 Temmuz saat 21.30'da oynanacak.

Audi Football Summit nedir?

Audi Cup Alman futbol kulübü Bayern Münih'in ev sahipliği yaptığı, dört takımın yer aldığı sezon öncesi hazırlık turnuvasıdır. 2009'dan beri Bundesliga'da sezon başlamadan önce FIFA Dünya Kupası ve Avrupa Futbol Şampiyonası'nın olmadığı sezonlarda düzenleniyor.

Audi Cup ne zaman?

Audi Cup turnuvasının 2021 yılının yaz aylarında oynanması bekleniyor. 2009 yılında düzenlenen ilk Audi Cup, 100. yılını kutlamak için otomobil üreticisi Audi tarafından düzenlendi. Turnuvayı ev sahibi Bayern Münih kazandı.