Susesi kaç odalı?

İçindekiler:

  1. Susesi kaç odalı?
  2. Su Sesi otel kaç yıldızlı?
  3. Corner Suit oda ne demek?
  4. Comfort oda ne demek?
  5. Junior suit oda ne demek?
  6. Twin bed yatak ne demek?
  7. King Bed yatak ne demek?
  8. Connected oda ne demek?

Susesi kaç odalı?

90.000 m² alana kurulu tesisin 554 odası bulunuyor.

Su Sesi otel kaç yıldızlı?

Susesi De Luxe Resort & Spa Türkiye Belek'te bulunan ve konuklarına 5 yıldızlı konfor sunan bir oteldir. Antalya Golf Kulübü 4.6 km, , olup otele yakın konumda bulunmaktadır.Otel içerisinde konuklar isterlerse bilgisayar tabanlı oyunlarıda oynama fırsatı bulabilirler.

Corner Suit oda ne demek?

CORNER SUITE Corner Suit odalarımız bahçe manzaralı olup geniş bir oturma odası ve yatak odasından oluşmaktadır.

Comfort oda ne demek?

COMFORT ODA Comfort odalarımız otelimizin yan cephelerinde yer alan ve misafirlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde klasik otel odası mantığında yine minimalist mimariyle dizayn edilmiş odalarımızdır.

Junior suit oda ne demek?

Divan Ankara Otel Junior Suite Junior Suit odalarımız bir yatak odası, bir oturma odası, bir balkon ve servis mutfağından oluşur.

Twin bed yatak ne demek?

Odada tek kişilik yatak ya da çift kişilik bir yatak bulunabilir. Single bed kavramı ise tek kişinin kalabileceği odada tek kişilik yatak olduğu anlamına gelir. ... Twin Room - Twin Bed Ne Demek?: Otel odasında iki kişinin kalabileceği, iki ayrı yatağın bulunduğu oda anlamına gelir.

King Bed yatak ne demek?

Tek kişilik king yatak ölçüleri 106cm x 203cm'dir. Geleneksel tek kişilik yatak ölçülerine göre daha uzun ve geniştir. Tek kişilik king yatak ölçüleri büyümekte olan çocuklar ve büyük odaya sahip bireyler için idealdir. Çift kişilik yatak ölçüleri 137cm x 188cm'dir.

Connected oda ne demek?

Connection Oda. Ev konforunu otele taşıyan sıcak, samimi, huzurlu bir konaklama vaadi... Siz değerli konuklarımızın rahatı- konforu düşünülerek iki ayrı yatak veya geniş yatak olarak tasarlanmıştır.