Özge Gürel Kimdir Hayatı?

İçindekiler:

  1. Özge Gürel Kimdir Hayatı?
  2. Özge kaç yaşında?
  3. Ozge Gürel nereli?
  4. Özge Gürel burcu ne?
  5. Özgecan Gürel Serkan çayoğlu ne zamandır sevgili?
  6. Özgü Gürel kim?
  7. Özge Gürel gerçekte kaç yaşında?

Özge Gürel Kimdir Hayatı?

yılında İstanbul Silivri'de doğan Özge Gürel'in annesi ev hanımı babası ise emeklidir. İlk ve orta öğrenimini Silivri'de tamamlayan genç oyuncu Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bırakmış ve oyuncu olma hayallerini gerçekleştirmeye koyulmuştur.

Özge kaç yaşında?

34 yaşında () Özge Gürel/Yaş

Ozge Gürel nereli?

Özge Gürel, tarihinde İstanbul'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı.

Özge Gürel burcu ne?

2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Özge Gürel şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisinde Nilüfer karakterine hayat vermektedir. Özge Gürel 1.70 metre boyunda, 56 kilo ve Kova burcudur.

Özgecan Gürel Serkan çayoğlu ne zamandır sevgili?

2015 yılında çekilen 'Kiraz Mevsimi' dizisinde tanışarak sevgili olan ünlü oyuncular Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, 6 yıldır mutlu bir şekilde birlikteliklerini sürdürüyor.

Özgü Gürel kim?

Özge Gürel yılında İstanbul 'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. ... 2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Özge Gürel şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisinde Nilüfer karakterine hayat vermektedir.

Özge Gürel gerçekte kaç yaşında?

Bay Yanlış dizisinin Ezgi'si Özge Gürel, yılında İstanbul Silivri'de dünyaya geldi. 34 yaşına girmeye hazırlanan güzel oyuncu Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü oyuncu olmak için yarıda bırakırken, oyuncu yönetimi dersleri almayı ihmal etmedi.