Naim Süleymanoğlu filmindeki oyuncu kim?

İçindekiler:

  1. Naim Süleymanoğlu filmindeki oyuncu kim?
  2. Cep Herkül nerede çekildi?
  3. Naim filmi nerede geçiyor?
  4. Naim Süleymanoğlu filmi nerede çekiliyor?
  5. Naim Suleymanoğlu kimdir?

Naim Süleymanoğlu filmindeki oyuncu kim?

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
Film afişi
YönetmenÖzer Feyzioğlu
YapımcıMustafa Uslu
SenaristBarış Pirhasan
OyuncularHayat Van Eck Yetkin Dikinciler Selen Öztürk Gürkan Uygun İsmail Hacıoğlu Uğur Güneş Renan Bilek Barış Kıralioğlu Bülent Alkış
10 satır daha

Cep Herkül nerede çekildi?

Çekimleri Avustralya'nın Melburn şehriyle, Bulgaristan, Türkiye, Moskova, Brezilye, İngiltere ve ABD'de gerçekleşen Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesini konu ediyor.

Naim filmi nerede geçiyor?

NAİM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin çekimleri Bulgaristan, Türkiye ve Azerbaycan'da gerçekleştirmiştir. Bulgaristan'daki çekimler Kırcali, Momçilgrad ve Sofya'da gerçekleşmiştir.

Naim Süleymanoğlu filmi nerede çekiliyor?

CEP HERKÜLÜ NAİM SÜLEYMANOĞLU NEREDE ÇEKİLDİ? Tarihe damga vuran sporcu Naim Süleymanoğlu'nun hayatını konu edinen film, Kırcali, Momçilgrad ve Sofya çekimlerinin yanında bazı sahneleri Türkiye ve Azerbaycan'da çekildi.

Naim Suleymanoğlu kimdir?

Naim Süleymanoğlu (Bulgaristan'da değiştirilen adı: Naum Şalamanov; , Kırcaali - , İstanbul), Bulgaristan Türkü halterci. Birçok otoriteye göre tüm zamanların en iyi haltercisi olarak kabul edilir.