Türkücü Yudumun eşi kim?

İçindekiler:

  1. Türkücü Yudumun eşi kim?
  2. Türkücü Yudum nereli kaç yaşında?
  3. Yudum kac cocugu var?
  4. Yudum Çiçek Kimdir?
  5. Davut tatar kimdir nerelidir?
  6. Yudum Çiçek nereli?

Türkücü Yudumun eşi kim?

Peki Yudum'un eşi kimdir, kaç çocuğu vardır? Yudum'un kocası Erol Koral'dır. Karen Asel isminde bir kızı vardır.

Türkücü Yudum nereli kaç yaşında?

YUDUM HAYATI VE BİYOGRAFİSİ! Yudum Tatar 1978 yılında Ardahan'da doğdu. 43 yaşındaki Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Yudum, aslen Ardahanlıdır. Annesi Erzincanlı, babası Ardahanlı olan Yudum, doğumundan 6 ay sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti.

Yudum kac cocugu var?

43 yaşındaki Yudum, Erol Koral ile evlidir. Çiftin bu evliliğinden Karen Asel isminde bir kızı vardır.

Yudum Çiçek Kimdir?

YUDUM KİMDİR: 1978 doğumlu sanatçı Yudumun dedesi Halk Ozanı Enver Tatar'dır. Baba tarafından aslen Ardahan, anne tarafından ise aslen Erzincan'lıdır. ... Ardından Ulus Müzik ile anlaşmış ve profesyonel müzik kariyerine adım atmıştır. 1998 senesinde ilk albümü Bir Yudum Sevgi ile 350 Bin satış rakamına ulaşmıştır.

Davut tatar kimdir nerelidir?

1978, Ardahan),Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarıdır. Annesi Erzincanlı, babası Ardahanlı olan Yudum, doğumundan 6 ay sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti. ... Yudum'la birlikte 3 çocuk sahibi olan Tatar ailesinde diğer kardeşler bağlama ve ud çalarken baba Davut Tatar iyi derecede bağlama çalmakta.

Yudum Çiçek nereli?

YUDUM KİMDİR: 1978 doğumlu sanatçı Yudumun dedesi Halk Ozanı Enver Tatar'dır. Baba tarafından aslen Ardahan, anne tarafından ise aslen Erzincan'lıdır.