PMYO ön başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. PMYO ön başvuru nasıl yapılır?
  2. Pa ön başvuru nasıl yapılır?
  3. PMYO başvuru için ne gerekli?
  4. 2021 PMYO ön başvuru ne zaman?
  5. 2021 PMYO Ön sağlık ne zaman?

PMYO ön başvuru nasıl yapılır?

Adaylar, 13-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularını yapabileceklerdir. Sınavlarda başarılı olarak Polis Meslek Yüksekokullarında eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adayların polis memuru olarak atamaları yapılacak.

Pa ön başvuru nasıl yapılır?

BAŞVURU NASIL YAPILACAK? Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Polislik alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar 01- tarihleri arasında e-devlet Şifresi İle www.pa.edu.tr Adresine Giriş Yaparak Ön Başvurularını Tamamlayabilecekler.

PMYO başvuru için ne gerekli?

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. b) Lise ve dengi okul mezunu olmak. c) ÖSYM tarafından o yıl içinde yapılan Üniversite Giriş Sınavında; belirlenen puan türünden ya da türlerinden ham taban puan ve üzerinde puan almış olmak.

2021 PMYO ön başvuru ne zaman?

Adaylar, 13-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularını yapabileceklerdir. Sınavlarda başarılı olarak Polis Meslek Yüksekokullarında eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adayların polis memuru olarak atamaları yapılacaktır.

2021 PMYO Ön sağlık ne zaman?

27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır.