Sarallar kaç kişi?

İçindekiler:

  1. Sarallar kaç kişi?
  2. Cihan Saral kimi öldürdü?
  3. Ensar Saral nereli?
  4. Fatih Saral ne iş yapar?
  5. Sedat Peker kaç yaşinda?
  6. Ensar Saral kimdir?
  7. Uygar Saral kimdir?

Sarallar kaç kişi?

Sayıları bugün için 30.000 kişi civarındadır. Aile, Karadeniz'in pek çok yöresine (Of, Arsin, Trabzon, Giresun, Artvin, Rize) yayılmakla beraber, çoğunluk olarak İstanbul'da yaşamaktadır. Soyadı Kanununa istinaden Sarıalioğlu soyadı önce genel olarak Saral soyadıyla değiştirilmiştir.

Cihan Saral kimi öldürdü?

Ayrıca örgüt tarafından 19 Temmuz 2016'da Etiler'de Veysel Kadayıfçıoğlu ile bir kişinin öldürüldüğü saldırının faili olarak kırmızı bültenle aranan Cihan Saral'ın da İnterpol tarafından Makedonya'da yakalanarak İstanbul'a getirldiği ve 1 Mayıs günü sevk edildiği mahekemce tutuklandığı ortaya çıktı.

Ensar Saral nereli?

1974 yılında İstanbul da dünyaya geldi.

Fatih Saral ne iş yapar?

BAŞAK ÇAY'ın kurucusudur. OF SPOR yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini ifa etmiştir. En güncel yatırımı, kurucusu olduğu SARAL İSTANBUL SİGORTA'dır. Fatih Saral, milliyetçi ve ülkücü görüşü hayatının en önemli değerleri olarak benimsemiştir.

Sedat Peker kaç yaşinda?

50 yaşında (26 Haziran 1971) Sedat Peker/Yaş

Ensar Saral kimdir?

1974 yılında İstanbul da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini İstanbul da tamamlayan Eyüp Ensar Saral, lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesinde tamamladı. Burada göstermiş olduğu yüksek başarı ile University Of Maryland'a kabul edildi. Amerika'da; işletme, finans ve muhasebe eğitimi aldı.

Uygar Saral kimdir?

uygar saral, 2009 yılında reeder markasıyla ilk e-kitap okuyucuyu türkiye'de getiren genç bir işadamı... boğaziçi üniversitesi bilgisayar mühendisliği'ni bitirdikten sonra hollanda'da master yapmış ve akabinde philips'in merkezinde işe başlamış. oradan isveç'e geçip saab military systems şirketinde kariyerine devam ...