Camsil evde nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Camsil evde nasıl yapılır?
  2. Cam silici nasıl yapılır?
  3. Evde cam silme suyuna ne katılır?
  4. Pencere temizliği nasıl yapılır?
  5. Camsil içilirse ne olur?
  6. Camsil ile yerler silinir mi?
  7. Camsil baz mi?
  8. Camları nasıl Parlatırım?

Camsil evde nasıl yapılır?

Bir sprey şişesine 3 su bardağı sirke, 3 su bardağı su koyup çalkalayın. Bu karışımı cam, ayna gibi yüzeylere sıkarak temiz ve yumuşak bir bezle silin.

Cam silici nasıl yapılır?

Suya tuz ekleyebilirsiniz Cam silme suyu hazırlama esnasında suyun içerisine ne koyarsanız koyun yine de tuz eklediğinizde farkı göreceksiniz. Cam silme suyuna tuz eklediğiniz takdirde tuz, aynı şampuan gibi hem camları kolay silmenize yardımcı olur hem de parlamasını sağlar.

Evde cam silme suyuna ne katılır?

* Cam silme suyunun içerisine birazcık yumuşatıcı ve birazcıkta sirke koyun. Böylece camlar daha temiz olacak ve uzun süre kirlenmeyecektir. * Sirkeli su ile cam temizliği yaptıktan sonra bir kat da sirkesiz su ile silin ki sirke kokusu camlardan geçsin.

Pencere temizliği nasıl yapılır?

1. Bir ölçü beyaz sirkeyi üç ölçü sıcak su ile karıştırıp camlara püskürtün ve ovaladıktan sonra kurulamaya geçin. 2. Cam ve pencerelerde reçine, kurumuş leke ve yağ gibi zor kirler varsa; eşit miktarda tuz ve unu macun kıvamına gelinceye kadar beyaz sirke ile karıştırın ve karışım ile zor lekeleri ovun.

Camsil içilirse ne olur?

Hazer, tablet camsil'in bitkisel ve doğal bir üründen yapıldığını vurgulayarak, “yanlışlıkla içilmesi durumunda dahi her hangi bir yan etkisi ve sakıncası bulunmuyor. Bu özelliği ile de hem evdeki çocuklar kaza riskinden kurtuluyor hem de kaliteli bir temizlik elde ediliyor” dedi.

Camsil ile yerler silinir mi?

Camsil, özel olarak geliştirilen formülüyle cam ve parlak yüzeylerdeki kir ve lekeleri iz bırakmadan kolayca temizler.

Camsil baz mi?

Cam silme sıvısı bazdır. Bazlarin tadi acıdır. Turnusol kağıdını maviye çevirir. 7 den büyüktür. Cam silme sıvısı temizlik malzemesidir.

Camları nasıl Parlatırım?

Marketlerde satılan cam silmeye uygun temizlik ürünlerinin yanında, cam silmek için sirke, maden suyu, limon suyu gibi doğal malzemelerde yararlanabilirsiniz. Cam silme suyunuza birkaç tatlı kaşığı sirke karıştırarak parlak ve temiz camlara sahip olabilirsiniz.