Yengeç hangi özellikleri?

İçindekiler:

  1. Yengeç hangi özellikleri?
  2. Yengec burcunun tasi ne?
  3. Yengeç burcu kadının özellikleri nelerdir?
  4. Pembe kuvars Hangi burcun taşı?
  5. Ay taşı nedir faydaları?

Yengeç hangi özellikleri?

Yengeç'ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevresindeki her insandan da ayni hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilir tipler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler.

Yengec burcunun tasi ne?

Yengeç burcunun değerli taşları; beyaz ve pembe akik, ay taşı, pembe kuvars, yeşim, yakut ve zümrüt şeklindedir. Yengeç burcunun taşları; bireye zindelik, canlılık, şans ve rahatlama katar. Bu taşlar; burcun kötü özelliklerini giderir ve iyi özelliklerinin gelişmesine destek olur.

Yengeç burcu kadının özellikleri nelerdir?

Oldukça sevgi dolu olan yengeç burcu kadını oldukça duygusaldır. Bunun yanı sıra her şeyi çok severler. Yengeç burcu kadını da kimse hakkında art niyetli düşünmeden anaç bir tavır ile yaklaşırlar. Yengeç burcu kadını duygusal olduğu kadar melankolik bir yapıya da sahiptir.

Pembe kuvars Hangi burcun taşı?

Hava grubunda yer alan Terazi burcunun doğal taşları pembe kuvars, opal, akik ve dumanlı kuvarstır.

Ay taşı nedir faydaları?

Ay taşı dişil enerjiyi temsil eden önemli bir taştır. Kadın hormonlarını dengeleme özelliği olduğu bilinen ay taşı, aynı zamanda genel anlamda bir dengeleyici ve sakinleştiricidir. Duygularla da ilişkili olduğu için aşk taşı olarak da bilinir.