SGK affı var mı?

İçindekiler:

  1. SGK affı var mı?
  2. SGK Yapılandırma 2021 ne zaman başlıyor?
  3. Ssk'da yapılandırma var mı?
  4. Sgk'da Yapılandırma var mı?

SGK affı var mı?

Prim borcu bulunan Bağ-Kur sigortalılarının borçlarını tarihine kadar ödeyememeleri veya yapılandırma kanunu kapsamında yapılandırmamaları halinde; 30.04.2021 (Nisan ayı dahil) tarihinden önceki prim borcu bulunan hizmetleri durdurularak, prim borçları silinecektir.

SGK Yapılandırma 2021 ne zaman başlıyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) borçlu 600 bin kişi, toplam 30 milyar liralık yapılandırma başvurusunda bulundu. Vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeler içeren 9 Haziran 2021'de yürürlüğe giren 7326 sayılı Kanun kapsamında başvurular devam ediyor.

Ssk'da yapılandırma var mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, SGK prim borçlarını yeniden yapılandırarak çalışma hayatı aktörlerinin üzerindeki yükü hafifletmeyi amaçlıyor. Yapılandırmadan yararlanacak vatandaşların, SGK'ya prim borçları için son başvuru tarihi 31 Ağustos 2021, peşin ve ilk taksit son ödeme tarihi ise .

Sgk'da Yapılandırma var mı?

2021 senesinde çıkan yeni yapılandırma yasası ile birlikte SSK ve vergi borcu bulunan vatandaşlar borçlarını yapılandırabilecek. ... Yapılandırma paketinden prim borcu bulunan veya önceden sigorta süresini donduran Bağ-Kur'lular yararlanabilecek.