Vodafone engellilere indirim var mı?

İçindekiler:

  1. Vodafone engellilere indirim var mı?
  2. Sosyal paket Vodafone nedir?
  3. Türk Telekom'da engellilere indirim var mı?
  4. Vodafone hediye Çarkı pass ne demek?

Vodafone engellilere indirim var mı?

Vodafone, bu kampanya için kredi kartına gerek olmadan, tarifeye ek 12 ayda ödeme imkânı sunuyor. Vodafone ayrıca, engellilere, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimlerine ve gazilere özel olarak sunduğu Sosyal Destek Kampanyası ile belli tarifelerde E indirim sağlıyor.

Sosyal paket Vodafone nedir?

Vodafone Pass Sosyal Paketi Facebook, Twitter ve Instagram uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki sosyal medya içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Türk Telekom'da engellilere indirim var mı?

Türk Telekom, %40 ve üzerinde özür durumunu belgeleyen engelli kullanıcılar için internet hizmetini, internet servis sağlayıcılara toptan olarak %25 indirimli olarak sunuyor.

Vodafone hediye Çarkı pass ne demek?

Hediye çarkında müşterilere verilen hediyeler arasında pass paketi bulunmaktadır. Bu paket son zamanlarda müşterilerin dikkatini çeken sürpriz hediyelerden birisidir. ... Bu farklı şekilleri sayesinde ise müşteriler farklı zaman dilimlerinde kendilerine sunulmuş sınırsız bir kullanım hakkına sahip olmaktadırlar.