Istanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Kayıt Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Istanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Kayıt Nasıl Yapılır?
  2. Istanbul Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi nedir?
  3. Istanbul üniversitesi uzaktan eğitim kaç yıl?
  4. Auzef yeni kayıt 2020 nasıl yapılır?
  5. Istanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?
  6. Istanbul Üniversitesi kayit yenileme nasıl yapılır?
  7. Auzef kayıt nasil yapilir?

Istanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Kayıt Nasıl Yapılır?

2 Eylül – tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.

Istanbul Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi nedir?

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde açıköğretim ve uzaktan öğretim programlarının faaliyetlerini yürüten fakültedir. 2009 yılından itibaren uzaktan öğretim, 2011 yılından itibaren de açıköğretim kapsamında programlara öğrenci kabul eden AUZEF, bu yönüyle Türkiye'deki tek açık ve ...

Istanbul üniversitesi uzaktan eğitim kaç yıl?

AUZEF'te 1 lisans tamamlama programı bulunmaktadır: Halkla İlişkiler ve Tanıtım Lisans Tamamlama. Bu program, sadece DGS ile öğrenci kabul etmekte olup eğitim süresi 3 yıldır.

Auzef yeni kayıt 2020 nasıl yapılır?

AUZEF yeni kayıt yapmak için öncelikle AKSİS üzerinden kayıt işlemlerinin yapılması gerekiyor. https:/aksis.istanbul.edu.tr/ web sitesinden yapılacak olan işlemlerden sonra harç ödemesi yapmak için referans numarası verilecektir. Adaylar bankaya bu referans numarası ile ödeme yapabileceklerdir.

Istanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

Sevgili akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz; 20 Akademik Yılı Bahar Dönemi eğitim öğretim sürecinin sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülmesine karar verilmiştir. Bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacaktır.

Istanbul Üniversitesi kayit yenileme nasıl yapılır?

Kayıt yenileme işleminizi Akademik Takvimde belirtilen süreler içerisinde öğrenci otomasyon sistemi üzerinden derslerinizi seçerek danışmanıza onaylatmanız ve ardından katkı payı/öğrenim ücretinizi ilgili banka hesabına yatırmanız sonucunda gerçekleşmektedir.

Auzef kayıt nasil yapilir?

AUZEF KAYIT TARİHLERİ 2021! YKS ile İstanbul Üniversitesi'ne yerleştirilen öğrenciler elektronik kayıtlarını e-Devlet üzerinden 4 - tarihleri arasında yapabilirler. e-Devlet sisteminde elektronik kayıt yapan adayların İ. Ü. Aksis otomasyon sisteminden hesap oluşturup, ödeme yapması kayıt için yeterlidir.