E okul sınav sonuçları nereden bakılır?

İçindekiler:

  1. E okul sınav sonuçları nereden bakılır?
  2. 2021 Karne nasıl alınacak?
  3. 2021 takdir belgesine nereden bakılır?
  4. E okuldan nasıl belge alınır?

E okul sınav sonuçları nereden bakılır?

E-okul sınav sonuçlarını sorgulamak için “ Öğrenci Bilgileri” bölümünün alt kutucuğu olan “Not Bilgisi”ni işaretleyerek öğrencinin 2020-2021 eğitim öğretim yılında katıldığı 1. dönem sınavların bilgilerine, hangi tarihte düzenlendiğine kolaylıkla ulaşılabilir.

2021 Karne nasıl alınacak?

Dileyen öğrenci ya da veli yüz yüze olarak basılı karneyi alabilecek. 2 Temmuz 2021 Cuma günü eğitim öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte basılı karneler de alınabilecek. Geçtiğimiz günlerde e okul üzerinden görüntülenmeye açılan karneler bu kez basılı olarak dağıtılacak.

2021 takdir belgesine nereden bakılır?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, "takdir ve teşekkür" belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek.

E okuldan nasıl belge alınır?

bu ekrandayken yazıcı simgesine tıklayıp rapor listesi ekranı açıyoruz. Rapor listesi ekranı olacaktır.İlgili kısma tıklayarak öğrenci belgesini açabiliriz. e okul hem fotoğraflı hem de fotoğrafsız olarak bize iki seçenek sunmaktadır birini tıklıyoruz. Açılan son ekran öğrenciye ait öğrenci belgesi olacaktır.