GittiGidiyor iade işlemi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor iade işlemi nasıl yapılır?
  2. Sipariş süreci iptal edildi ne demek?
  3. Sipariş onaylandıktan sonra iptal edilir mi?
  4. Dolapta satıcı siparişi iptal ederse ne olur?
  5. Sipariş verilen ürünü kargodan almazsam ne olur?
  6. Gün Sonu aldıktan sonra bir işlem nasıl iptal edilir?
  7. Satışı iptal et ne demek?

GittiGidiyor iade işlemi nasıl yapılır?

Ürünü nasıl iade edebilirim? Hesaplarım-Aldıklarım sayfanızdaki "İade / Sorun Bildir" butonu ile iade talebi oluşturarak 72 saat (Ek 24 saat) içinde ürünü satıcıya iade edebilirsiniz. Ödeme onayı verilen bir ürünün iadesi sırasında GittiGidiyor, satıcıdan ürün bedelini GittiGidiyor havuz hesabına yatırmasını ister.

Sipariş süreci iptal edildi ne demek?

- Sipariş durumu 'İptal edildi'; Birçok sebepten dolayı siparişiniz iptal edilmiş olabilir. Size iptal sebebini açıklayan bir e-mail gönderilecektir. - Sipariş durumun sürekli 'Sipariş alındı' olarak görünüyorsa; Sipariş ettiğiniz ürün stoklarda tükenmiş olabilir. ... Eğer ürün stoklarda tükendiyse, sipariş iptal edilir.

Sipariş onaylandıktan sonra iptal edilir mi?

İptal ile iadenin farkı nedir? Mağaza ürünü onaylamadan önce siparişi iptal edebilir, ürünü onaylandıktan sonra ise iptal talebinde bulunabilirsiniz. İptal, mağazanın ürünü henüz göndermediği durumlar için geçerlidir. Mağaza ürünü kargoladıktan sonra artık iptal işlemi yapamazsınız, iade talep edebilirsiniz.

Dolapta satıcı siparişi iptal ederse ne olur?

İptal talebi geldiğini bildirimlerinden veya Sipariş Detay sayfandan öğrenebilir, yanıt verebilirsin. Alıcının iptal talebini onayladığın anda ürünün yeniden satışa çıkacaktır.

Sipariş verilen ürünü kargodan almazsam ne olur?

Sipariş Verilen Ürünü Kargodan Almazsam Ne Olur? ... Satıcı satılan ürünü en iyi şekilde alıcıya ulaştırmalı, alıcıda ürünün ücretini ödemesi gerekir. Mesafeli Satış Sözleşmelerinde kişinin sipariş vermiş olduğu ürünü 14 gün içerisinde iade hakkı bulunmaktadır.

Gün Sonu aldıktan sonra bir işlem nasıl iptal edilir?

İptal, pos cihazından gün sonu almadan yapılabilir. İade, pos cihazından gün sonu aldıktan sonra yapılabilir. Genelde poslarda iade ve iptal menüleri farklıdır. Bir işlemi iade etmek istdiğinizde pos ta “Lütfen bu işlem için iptal menüsü kullanınız” şeklinde mesajlar alabilirsiniz.

Satışı iptal et ne demek?

Satıcı siparişimizi iptal etti. ... Satıcılar, henüz kargolamadıkları siparişleri iptal etmek zorunda kalabilirler. Siparişiniz satıcı tarafından iptal edildiğinde, ürün bedeli ödeme yaptığınız karta iade edilir ve siparişin iptal edilme nedeni hakkında size bir e-posta gönderilir.