Istanbul havaalanından nerelere servis var?

İçindekiler:

  1. Istanbul havaalanından nerelere servis var?
  2. Istanbul Yeni havalimanından ulaşım nasıl?
  3. Anadolu yakasından yeni havalimanına nasıl gidilir?
  4. Havaist ücretleri nasıl ödenir?
  5. Havabus kredi kartı geçiyor mu?
  6. Havaist aylık akbil geçerli mi?

Istanbul havaalanından nerelere servis var?

İstanbul Havalimanı'ndan Havaist Otobüsleri ile Taksim, Beşiktaş, Zincirlikuyu Metrobüs, 4. Levent Metro, Yenikapı İDO, Bakırköy İDO, Yenibosna Kuleli, Başakşehir Metrokent, Esenler Otogarı, Alibeyköy Cep Otogarı, Hasdal, Göktürk Emniyet Amirliği, İstanbul Atatürk Havalimanı'na,TÜYAP, Beylikdüzü-Cumhuriyet, Beylikdüzü ...

Istanbul Yeni havalimanından ulaşım nasıl?

İstanbul Havalimanına ulaşım İETT otobüsleri ile sağlanabilir. İETT'nin H-1, H-2, H-3, H-6, H-8 ve H-9 numaralı hatları ile yeni havalimanına ulaşılabilir.

Anadolu yakasından yeni havalimanına nasıl gidilir?

HAVAİST otobüsleri Anadolu Yakası'nda Kadıköy, Sancaktepe ve Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkıyor. Kadıköy Sahil'den kalkan HAVAİST Uzunçayır metrobüs, Kozyatağı metro, Göztepe Köprüsü ve Kavacık Köprüsü'nden de yolcu alarak 3. Köprü üzerinden yeni havaalanına ulaşıyor.

Havaist ücretleri nasıl ödenir?

Ödeme yöntemleri nelerdir? Araç içerisinde kredi, banka kartı ile yapabilir ya da mobil uygulamamızdan ve internet sitemizden temassız ve güvenli ödeme sağlayabilirsiniz. Nakit ile ödeme için duraklarımızda ve havalimanında bulunan gişemizde nakit karşılığında QR kodlu bilet satılmaktadır.

Havabus kredi kartı geçiyor mu?

HAVABUS otobüslerinde İstanbul Kart ve kredi kartı geçerli değildir. 6 yaşına kadar olan çocuklar ise ücretsiz seyahat edebilmektedir. Taksim'den son otobüs 01.00'da, ilk otobüs gece yarısı 03.30'da hareket etmektedir.

Havaist aylık akbil geçerli mi?

Havaist Otobüsleri Ödeme Seçenekleri İstanbul'un birçok noktasından İstanbul Havalimanı'na aktarmasız ulaşabileceğiniz Havaist otobüslerinde kredi kartı, İstanbul Kart veya Havaist mobil uygulaması üzerinden karekod ile ödeme yapılabilir. ... İstanbul kart ödemelerinde indirimli kartlar ve aylık abonmanlar geçerli olmaz.