Kürt idris kimdir Esra Erol?

İçindekiler:

  1. Kürt idris kimdir Esra Erol?
  2. Safak Ozbir Akusta kimdir?
  3. Şafak Özbir ile Ali Özbir kardeş mi?
  4. Esra Erol'un eşi Ali Özbir ne iş yapar?

Kürt idris kimdir Esra Erol?

Kürt İdris lakaplı İdris Özbir, Kars'tan kalkıp İstanbul'a geldiğinde Aksaray'da lokantalarda komilik yapan biriydi. İlk cezaevine girişi de komilik yaptığı sırada arkadaşını bıçaklayıp öldürmesi yüzünden oldu. Bursa cezaevinde hapis yatarken bu kez iki çocuk istismarcısını öldürür.

Safak Ozbir Akusta kimdir?

İdriz Özbir'in kızı olan Şafak Özbir Akusta, Esra Erol'un iş adamı eşi Ali Özbir'in kız kardeşidir. Aslen Karslı olan Şafak Özbir Akusta, 3 Haziran 2016 tarihinde usta oyuncu Mesut Akusta ile hayatını birleştirdi. Çiftin bir kız çocukları vardır.

Şafak Özbir ile Ali Özbir kardeş mi?

Özbir, "Kürt İdris" lakabı ile tanınan yer altü dünyasının ünlü ismi İdris Özbir'in kızı iş adamı Esra Erol'un eşi Ali Özbir'in kız kardeşidir. Aynı zamanda Ali Özbir'in eşi sunucu Esra Erol'un görümcesi olan Şafak Özbir 03 Haziran 2016 tarihinde ünlü oyuncu Mesut Akusta ile evlendi.

Esra Erol'un eşi Ali Özbir ne iş yapar?

Ali Özbir 1968 yılında dünyaya geldi. Ali Özbir iş adamı. Ali Özbir mesleki çalışmaları turizm sektöründe çalışıyor. Otel ve eğlence merkezleri bulunan Ali Özbir babası ise Kürt İdris lakaplı mafya babasıydı.