BEEO polen ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. BEEO polen ne işe yarar?
  2. BEEO polen nasil kullanilir?
  3. BEEO propolis neye iyi gelir?
  4. Propolis en iyisi hangisi?
  5. BEEO propolis Damla 30 nasıl kullanılır?
  6. Propolis yan etkileri nelerdir?
  7. Polen nasıl kullanılır Saraçoğlu?
  8. BEEO propolis sprey nasıl kullanılır?
  9. Propolis kaç gün kullanılmalı?
  10. Propolis damla kimler kullanamaz?

BEEO polen ne işe yarar?

Yavru besleme ve arı sütü salgılayan işçi arıların beslenmesinde kullanılan polenler, insanlara da eşsiz bir protein kaynağıdır. ... İçeriğinde bulunan yağ, karbonhidrat, lif, mineral, amino asitler ve vitaminler insanların sağlıklı bir yaşama kavuşmasına olanak sağlayacaktır.

BEEO polen nasil kullanilir?

Tüketim Önerisi: Çocuklar tarafından günde 1-2 tatlı kaşığı, yetişkinler tarafından günde 2-4 tatlı kaşığı tüketilebilir. Helal sertifikalı BEE'O Polen'i, doğrudan çiğnenerek ya da su, süt, meyve suyu veya yoğurt ile karıştırarak tüketebilirsiniz.

BEEO propolis neye iyi gelir?

Hücre büyümesini hızlandırdığı için cilt yanıklarının daha hızlı iyileşmesinde etkili olan propolisin, ülseratif kolit, ülser, mide ve bağırsak kanserlerinin yanı sıra diğer gastrointestinal sistem rahatsızlıklarına karşı koruma sağladığı ve bu hastalıkların tedavisine de yardımcı olduğu yönünde sınırlı çalışmalar ...

Propolis en iyisi hangisi?

En iyi propolis markası arasında Balen yer alır. Balen sıvı propolis ekstratı su bazlı üretilmiş olan bir damladır. Tamamen doğal olan bu ürün alkol, gliserin ve koruyucu gıdalar içermez. İnsanların sağlıklarını korumasında faydalı olan bu ürünün hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından kullanılması uygundur.

BEEO propolis Damla 30 nasıl kullanılır?

Etken Madde: Propolis %30 Yardımcı Maddeler: Su, Buğday Alkolü Kullanım Önerisi: Yetişkinler için günde 2 defa 10'ar damla, çocuklar için günde 2 defa 5'er damla doğrudan veya bala, yoğurda veya ekmeğin üzerine damlatılarak tüketilebilir.

Propolis yan etkileri nelerdir?

Propolisin yan etkileri ve zararları
  • Yüksek dozda kullanıldığında mideye rahatsızlık verebilir.
  • Bal alerjisi olan kişilerin propolis tüketmesi tavsiye edilmemektedir.
  • Uzun süreli kullanımda alerjik reaksiyona, hassas ciltlerde kaşıntı ve kızarıklığa neden olabilir.
Daha fazla öğe...

Polen nasıl kullanılır Saraçoğlu?

Bir bardak sütün içine bir çay kaşığı arı poleni ekleyip tamamen karıştığına emin olduktan sonra rahatlıkla tüketebilirsiniz. Eğer günlük sütlerin tadından pek hoşlanmıyorsanız tercih edeceğiniz bitkisel sütler (Hindistan cevizi sütü, soya sütü vs.) ile de arı polenini tüketmeniz mümkün.

BEEO propolis sprey nasıl kullanılır?

Kovandaki çatlakların kapatılmasından, koloni dışına atılamayan zararlıların engellenmesine, peteklerin güçlendirilmesinden temizlenmesine birçok görev görüyor. BEE'O UP Propolisli Sprey'i günde 3 defa en az 2'şer kez püskürtülerek tüketilmesi tavsiye edilir.

Propolis kaç gün kullanılmalı?

İnsan vücudu için oldukça sağlıklı olan propolis günde en fazla 3 kez kullanılmalıdır. Propolisin fazla kullanımı vücutta yan etkilere sebep olabilmektedir. Propolis içerisinde; yüzde elli reçine, yüzde otuz bal mumu, yüzde on esansyel yağlar, yüzde beş polen ve yüzde beş minarel madde bulundurmaktadır.

Propolis damla kimler kullanamaz?

Bal alerjisi olan kişilerin propolisi kullanması tehlikeli olmaktadır. 2 yaşın altındaki çocuklara bal verilmediği gibi propolis de verilmemelidir. Bu çocukların sindirim sistemi propolisi sindirmeye henüz hazır değildir. Astım hastalığı için ilaç kullananlara propolis önerilmez.