Çiçekçinin ölümü kaç sayfa?

İçindekiler:

  1. Çiçekçinin ölümü kaç sayfa?
  2. Komiser Nevzat kim seslendiriyor?
  3. Sultanı Öldürmek kaç bölüm?
  4. Sultanı Öldürmek neyi anlatıyor?
  5. Sultanı Öldürmek nasıl bir kitap?
  6. Sultanı Öldürmek hangi yıl?
  7. Sultanı kim öldürdü kitap?
  8. Şeytan ayrıntıda gizlidir kimin?

Çiçekçinin ölümü kaç sayfa?

Başkomser Nevzat 1 / Çiçekçinin Ölümü
Çizer:İsmail Gülgeç
Yayın Tarihi:02.04.2021
ISBN:9789750849381
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:64
3 satır daha

Komiser Nevzat kim seslendiriyor?

Başkomser Nevzat'a seslendirme sanatçısı Nuri Gökaşan hayat verdi. Efektör ise NTVRadyo Prodüktörü Cengiz Saral. Başkomser Nevzat kimdir? Yazar Ahmet Ümit kahramanını, “alaturka bir kişilik” diye niteliyor. 50'li yaşlarını süren Nevzat yalnız yaşayan, suskun, çok alışık olmadığımız bir kahraman.

Sultanı Öldürmek kaç bölüm?

Neden Müştak'ı bekliyordu? Ahmet Ümit'in aynı adlı romanından NTVRadyo için uyarlanan "Sultanı Öldürmek" 59. bölüm ile yayında.

Sultanı Öldürmek neyi anlatıyor?

Yıllardır aynı kadını bekleyen bir tarihçinin hikâyesi bu. Şahane bir aşk için harcanmış bir ömrün hikâyesi... Serhazinlerin son temsilcisi Müştak Serhazin'in başından geçen dört günlük tuhaf bir serüven. Sapında Fatih Sultan Mehmed'in tuğrası bulunan mektup açacağıyla öldürülmüş bir tarih profesörü...

Sultanı Öldürmek nasıl bir kitap?

Spoiler Sultanı Öldürmek, tarih ve polisiye karışımı bir roman. Kitapta birçok duygu işlenmiş vicdan azabı, endişe, hırs, bencillik, aşk... Kitabı genel olarak beğendim. Özellikle İstanbul'un fethi ile ilgili çoğu kısmı büyük ilgiyle ve sıkılmadan okudum.

Sultanı Öldürmek hangi yıl?

Sultanı Öldürmek, şair ve yazar Ahmet Ümit'in yazdığı, 2012 yılında yayımlanan cinayet, aşk ve tarih ekseninde dönen polisiye romanı'dır.

Sultanı kim öldürdü kitap?

Sultanı Öldürmek Kitap Açıklaması Amerika'da yaşayan başarılı tarih profesörü Nüzhet, Fatih döneminde işlendiğini düşündüğü, tarihe bakışı değiştirebilecek büyük bir siyasi cinayeti aydınlatma gayesiyle döndüğü İstanbul'da sapında Fatih Sultan Mehmet'in tuğrası bulunan mektup açacağıyla öldürülür.

Şeytan ayrıntıda gizlidir kimin?

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir - Ahmet Ümit | kitapyurdu.com.