Mavi göz kimlere yakışır?

İçindekiler:

  1. Mavi göz kimlere yakışır?
  2. Renkli lens Fiyatları ne kadar?
  3. Esmere mavi göz yakışır mı?
  4. Miyop lens kaç TL?
  5. Numaralı renkli lens var mı?
  6. Esmer tenlilere hangi renk lens olur?

Mavi göz kimlere yakışır?

Mavi Renkli Lensler Kimlere Yakışır? ... Koyu kahve göz rengine sahip kişiler için parlak mavi tonları. Siyaha yakın gözler için göz renginin saklanması adına mavi tonlu lens kullanımı lacivert renk oluşumuna neden olabilir. Kahverengi ve elaya yakın göz rengine sahip kişilerde mavi lensler daha belirgin duracaktır.

Renkli lens Fiyatları ne kadar?

Renkli Lens
  • 86,90 ₺
  • Air Optix Colors Renkli Lens Numarasız. 86,90 ₺
  • 60,90 ₺
  • 60,90 ₺
  • 60,90 ₺
  • Freshlook Colors (Haresiz) Renkli Lens Numarasız. 60,90 ₺
  • 200,00 ₺
  • FreshLook ONE-DAY Renkli Lens (10 PK) 75,90 ₺
Daha fazla öğe...

Esmere mavi göz yakışır mı?

Koyu renk mavi lensler esmerleri daha çok yakışmaktadır. Yeşil Lens Kimlere Yakışır? Birçok kişiye yakışan ve bir hayli rağbet gören yeşil renkli lens özellikle kızıllara çok yakışıyor ve ayrı bir hava katıyor. Aynı zamanda yeşil renkli lens kumral olan insanlara da bir hayli yakışıyor ve çekici görünüyor.

Miyop lens kaç TL?

KONTAKT LENS FİYATLARI NEYE GÖRE DEĞİŞİYOR? Basit miyop ve hipermetroplar için bir kutu içinde altı adet blister ambalaj içersinde aylık kullanım süreli şeffaf lens fiyatları 27.50 ile 67.50 arasında tüketiciyle buluşmaktadır.

Numaralı renkli lens var mı?

Numaralı renkli lensler ise yalnızca gözün net bir görüşe sahip olmasını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda istediğiniz göz rengine ve etkileyici bakışlara sahip olmanızı sağlıyor. Bu işlevi ile iki ayrı özelliği bir araya getiren numaralı renkli lensler, kullanım kolaylığı ile de çok tercih ediliyor.

Esmer tenlilere hangi renk lens olur?

Lens renk kategorisine daha sonradan dahil olan ve epey bir rağbet gören hazel renkli lens en çok esmer olan insanlara yakışmaktadır, hazel renkli lens esmer olan insanların saçlarını ve kaşlarını daha çok ortaya çıkarır ve daha çekici bir görünüme kavuşturur.