Can Yaman Kimdir Biyografisi?

İçindekiler:

  1. Can Yaman Kimdir Biyografisi?
  2. Can Yaman'ın şimdiki sevgilisi kim?
  3. Can Yaman kaç yaşında?
  4. Can Yaman kimdir nerelidir?
  5. Can Yaman kiminle sevgili 2020?
  6. Can Yaman Kimdir boyu kilosu?
  7. Can Yaman Hangi üniversite mezunu?
  8. Can Yaman neden italya'da seviliyor?
  9. Demet Özdemir Can Yaman hangi dizide oynadı?
  10. Can Yaman hangi hukuk fakültesi?

Can Yaman Kimdir Biyografisi?

Can Yaman, tarihinde İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Baba tarafından Arnavut kökenlidir. Baba tarafından Yugoslavya ve Makedonya göçmeni kökenlidir. İtalyan Lisesini birinci olarak bitiren Yaman, Yeditepe Üniversitesinin Hukuk Bölümünden 2012 yılında dereceyle mezun olmuştur.

Can Yaman'ın şimdiki sevgilisi kim?

Star TV'de yayınlanan Erkenci Kuş dizisiyle geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncu Can Yaman yeni sevgilisinin Rabia Yaman olduğu ve onunda çok ünlü bir ismin eski nişanlısı olduğu ortaya çıktı.

Can Yaman kaç yaşında?

31 yaşında () Can Yaman/Yaş

Can Yaman kimdir nerelidir?

İstanbul doğumludur... 2012 yılında Yeditepe üniversitesi Hukuk bölümünden mezun olmuştur. Çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Can Yaman kiminle sevgili 2020?

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ve sevgilisi Türk aktör Can Yaman, Euro 2020'yi yerinde takip eden isimler arasındaydı.

Can Yaman Kimdir boyu kilosu?

Erkenci Kuş dizisinde Can Divit karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Demet Özdemir ile birlikte güzel bir uyum yakalamıştır. 1.83 boyunda 70 kilo olan Can Yaman, Akrep burcudur.

Can Yaman Hangi üniversite mezunu?

Yeditepe Üniversitesi Doğu Akdeniz Üniversitesi Can Yaman/Üniversite

Can Yaman neden italya'da seviliyor?

Can Yaman'ın bu ülkede sevilmesinin başka bir nedeni de çok iyi ve kusursuz İtalyanca bilmesi. Zaten İstanbul'daki İtalyan Lisesi'nden mezun olmuş. Can Yaman için İtalyan televizyon dünyası "Bello, Bravo, Brillante, Intelligente" yani "Yakışıklı, Başarılı, Işıltılı ve Akıllı" deyimlerini kullanıyor.

Demet Özdemir Can Yaman hangi dizide oynadı?

Can Yaman ve Demet Özdemir'in başrollerde oynadığı 'Erkenci Kuş' dizisi artık İtalya'da da yayımlanacak.

Can Yaman hangi hukuk fakültesi?

Can Yaman aslında bir avukat. Hukuk okumasına rağmen oyunculuğu tercih eden Can Yaman, Liseyi birincilikle bitiren Can Yaman, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim aldı. 2012 yılında mezun olan Can Yaman, oyunculuk tutkusundan vazgeçmedi.