n11 Favorilerim nerede?

İçindekiler:

  1. n11 Favorilerim nerede?
  2. n11 üye olmadan Siparişimi nasıl takip edebilirim?
  3. N11 siparişi kaç günde gelir?
  4. n11 hangi kargo şirketi ile çalışıyor?
  5. n11 hesabıma nasıl girilir?
  6. N 11 kapıda ödeme var mı?

n11 Favorilerim nerede?

Favori ürünleriniz, listeleriniz ve sizinle paylaşılan listelere Hesabım > Favorilerim / Listelerim sekmesine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sizinle paylaşılan listeleri Hesabım > Favorilerim / Listelerim > Benimle Paylaşılanlar alanından görüntüleyebilirsiniz.

n11 üye olmadan Siparişimi nasıl takip edebilirim?

n11.com'da alışveriş yapabilmeniz için üye olmanıza gerek yoktur. İstediğiniz ürünü, Hemen Al butonuna basarak üye olmadan satın alabilirsiniz. Misafir kullanıcı olarak verdiğiniz siparişi, size gönderilen e-postadaki Sipariş Detayı linkinden takip edebilirsiniz.

N11 siparişi kaç günde gelir?

Kargo firmaları ile yapılan gönderimlerde, ortalama teslim süresi 2 iş günüdür. Ancak posta yoluyla yapılan gönderimlerde bu süre 7 ila 10 gün sürebilir. Mağazanın ürünü kargoya verdikten sonra sisteme girdiği gönderi bilgileri, e-posta adresinize ve faturadaki cep telefonu numarasına gönderilir.

n11 hangi kargo şirketi ile çalışıyor?

N11.com Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, PTT Kargo, UPS, Sürat Kargo, DHL Kargo, Fillo Kargo, FedEx Kargo, TNT Kargo şirketleriyle anlaşmalı olarak çalışmaktadır.

n11 hesabıma nasıl girilir?

n11.com ana sayfasının üst bölümünde yer alan Mağaza Girişi başlığını tıklayın. Mağaza Yönetim Paneli ana sayfası açılacaktır. "Ücretsiz üye olabilirsiniz" butonuna basıp üyelik formunu doldurarak kolay ve güvenli bir şekilde platformumuza kaydolabilirsiniz.

N 11 kapıda ödeme var mı?

N11.com'dan yaptığınız alışverişlerinizde kredi kartı, banka kartı, sanal kart, BKM Express, Masterpass, GarantiPay, Paycell, İş Bankası Anında Alışveriş Kredisi, Garanti Alışveriş Kredisi veya Akbank Direkt Öde ile ödeme yapabilirsiniz; ancak maalesef kapıda ödeme ve Eft/Havale yöntemiyle şu an için ödeme kabul ...