Sahibinden com ücretsiz Kaç ilan verebilirim?

İçindekiler:

  1. Sahibinden com ücretsiz Kaç ilan verebilirim?
  2. Sahibinden yeni üyelik ne zaman aktif olur?
  3. Internete satılık ev ilanı nasıl verilir?
  4. Sahibinden ilan ne zaman düşer?
  5. Sahibinden üyeliği nasıl aktif ederim?

Sahibinden com ücretsiz Kaç ilan verebilirim?

Kaç Adet Ücretsiz İlan Verebilirim?
KategoriBireysel Kullanıcılara Özel Aylık Ücretsiz İlan LimitleriBireysel Kullanıcılara Özel Yıllık Ücretsiz İlan Limitleri
Devremülk00
Vasıta (Aşağıdaki Vasıta kategorileri hariç)11
Motosiklet13
Hava Araçları13
65 satır daha

Sahibinden yeni üyelik ne zaman aktif olur?

Kalıcı olarak durdurulmuş (üyeliği iptal edilmiş) üyelikler hiçbir koşulda devam etmez. Başka bir üyeye olumsuz davranış nedeniyle ilk kez durdurulan üyelikler 48 saat sonra yeniden aktiflenir. Üyelik durdurmaya neden olan davranışların tekrar etmesi durumunda ise üyelik yeniden aktiflenmemek üzere iptal edilir.

Internete satılık ev ilanı nasıl verilir?

İnternetten satılık daire ilanı vermek için tek yapmanız gereken ücretsiz satılık daire ilanı verilmesine izin veren sitelere üye olmaktır. Bu sitelere üye olduktan sonra ilan paneli üzerinden kolay bir şekilde ilanlarınızı girebilirsiniz. Önemli olan nokta burada ilan verilen sitenin ziyaretçi sayısıdır.

Sahibinden ilan ne zaman düşer?

sahibinden.com'da ilanlarınız 6 saat içinde kontrol edilerek onaylanır veya reddedilir. Bu süre çalışma saatleri dışında ve hafta sonlarında farklılık gösterebilir.

Sahibinden üyeliği nasıl aktif ederim?

Şifreniz en az 8 karakterden oluşmalı, en az 1 harf ve 1 rakam içermeli. Üyelik bilgilerinizi doldurduktan sonra, e-posta adresinize göndereceğimiz “Üyeliğinizi Onaylayın” e-postasında yer alan “Üyeliğimi Onayla” butonuna basarak üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.