BluTV nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. BluTV nasıl iptal edilir?
  2. BluTV iptal ediliyor mu?
  3. BluTV iptal edersem ne olur?
  4. BluTV üyelik taahhüt var mı?
  5. BluTV üyelik nasıl oluyor?
  6. BluTV Üyelik aynı anda kaç kişi izleyebilir?
  7. BluTV aylık abonelik yok mu?
  8. BluTV Ilk 1 hafta ücretsiz mi?

BluTV nasıl iptal edilir?

Hesabım sayfasında bulunan "İptal Et" butonundan aboneliğinizi iptal ettirebilirsiniz. *Web veya mobil web üzerinden bu işlemi sağlayabilirsiniz, mobil uygulamalarda bu özellik bulunmamaktadır.

BluTV iptal ediliyor mu?

BluTV'den satın aldığınız yıllık üyeliğin iptalini Hesabım bölümünden sağlayabilirsiniz. Yıllık aldığınız üyeliğin izleme süresi satın aldığınız tarihten itibaren 1 yıldır. Üyeliği iptal ettiğiniz takdirde izleme süreniz kesilmez ve cayma bedeli ödemezsiniz.

BluTV iptal edersem ne olur?

BluTV üyeliğinizi iptal etmeniz durumunda; ödemesini yaptığınız dönemin sonunda aboneliğiniz durdurulur ve herhangi bir cayma bedeli ödemezsiniz.

BluTV üyelik taahhüt var mı?

İşbu Sözleşme ile BLU TV, www.blutv.com.tr adresinde ve/veya mobil cihaz, akıllı televizyon ve benzeri cihazlar üzerinde yer alan BluTV uygulamalarından BluTV'nin sunduğu ve BluTV'nin tek taraflı takdir hakkına bağlı olarak belirlenecek Dijital İçerik Hizmetlerini, seçilen hizmet kategorisine ilişkin lisans ...

BluTV üyelik nasıl oluyor?

BluTV internet sitesine girerek BluTV kayıt ol, BluTV üyelik butonuna tıklamanız yeterli. Ya da Google arama motoru üzerinden BluTV üye ol, BluTV kayıt ol, BluTV abonelik yazarak arama yaparak da kayıt olabilirsiniz.

BluTV Üyelik aynı anda kaç kişi izleyebilir?

BluTV üyeliğinize dört farklı cihazdan giriş yapabilir, aynı anda yalnızca bir cihaz üzerinden BluTV içeriklerini izleyebilirsiniz.

BluTV aylık abonelik yok mu?

Dijital film, dizi, belgesel gibi yapımların izlendiği BluTV platformu ücretleri belli oldu. BluTV kullanıcıları ödedikleri ay kullanıp ödemedikleri ay kullanamadıkları BluTV üyeliği aylık 22,90 Türk Lirası yani 22,90₺ olarak açıklandı.

BluTV Ilk 1 hafta ücretsiz mi?

BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır.