Aöf onur belgesi nereden bakılır?

İçindekiler:

  1. Aöf onur belgesi nereden bakılır?
  2. Aöf onur belgesi kaç puanla alınır?
  3. Aöf onur belgesi ne zaman gelir?
  4. Ata aöf onur belgesi nereden alınır?
  5. OBS den onur belgesi nasıl alınır?
  6. Üniversite de yüksek onur belgesi nasıl alınır?
  7. Yüksek onur belgesi ne demek?
  8. Onur ve Yüksek Onur Belgesi nasıl alınır?
  9. Üniversite onur belgesi kaç puanla alınır?
  10. Onur belgesi kimlere verilir?
  11. Onur Belgesi her dönem verilir mi?

Aöf onur belgesi nereden bakılır?

Onur veya Yüksek Onur belgesi almaya hak kazanan öğrencile, https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/ adresindeki Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu'ndan T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle adres bilgilerini güncelledikten sonra belge isteklerinde bulunabilirler.

Aöf onur belgesi kaç puanla alınır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Beşinci Bölüm Diplomalar ve Belgeler başlıklı 18-(5) maddesinde "En az 30 AKTS kredilik ders alıp, aldığı tüm derslerini başaranlardan DNO'su 3.50 veya üzeri olanlar "Yüksek Onur Öğrencisi"; DNO'su 3,00 ile 3,49 ...

Aöf onur belgesi ne zaman gelir?

AÖF sistemine göre öğrencinin okuduğu dönem baz alınır. Bu dönem içerisinde hiç bir dersten kalmadıysa, not ortalaması 3.00 ile 3,49 arasında ise o öğrenci “Onur Öğrencisi Belgesi” almaya hak kazanır.

Ata aöf onur belgesi nereden alınır?

Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden Öğrenci Belgesi, Yüksek Onur Belgesi, Onur Belgesi ve Transkript alabilirsiniz. Islak imzalı Öğrenci Belgesi, Yüksek Onur Belgesi, Onur Belgesi ve Transkript talepleriniz için Fakültemize yazılı olarak başvurmanız gerekmektedir.

OBS den onur belgesi nasıl alınır?

Obs de > Kişisel Bilgiler > Onur Belgesi Alma (AÖF) içerisinden belgenizin çıktısını alabilirsiniz. Adrese gönderilmesini istiyorsanız okula fax çekin. Onur Belgesi alabilmeniz için Dönemlik Not Ortalamanızın 3 veya üzerinde olması ve başarısız dersinizin bulunmaması gerekmektedir.

Üniversite de yüksek onur belgesi nasıl alınır?

Derslerini ve tezini/bitirme projesini başarıyla tamamlayanlardan; genel not ortalaması 3,50-3,75 arasında olanlar onur öğrencisi, 3,76-4,00 arasında olanlar ise yüksek onur öğrencisi sayılır. Bu öğrencilerin listesi enstitü müdürlüğü tarafından her eğitim öğretim yılı sonunda ilan edilir.

Yüksek onur belgesi ne demek?

bazı üniversitelerde yılsonu ortalaması 85-100 arası olan öğrencilere verilen kagit. 4 üzerinden ortalamanın hesaplandığı bazı üniversitelerde dönem ortalaması 3,5-4 arası olan öğrencilere verilen belge. bilkent üniversitesi'nde high honor olarak anılan ve almanın bir hayli güç olduğu belgedir.. ...

Onur ve Yüksek Onur Belgesi nasıl alınır?

Dönem not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olan öğrenciler onur öğrencisi, 3,50 ile 4,00 arasında olan öğrenciler yüksek onur öğrencisi sayılırlar ve bu durumları "MEZUNİYET" işlemleri sonrasında not durum belgesinde (transkript) belirtilir, ayrıca bir belge verilmez.

Üniversite onur belgesi kaç puanla alınır?

Derslerini ve tezini/bitirme projesini başarıyla tamamlayanlardan; genel not ortalaması 3,50-3,75 arasında olanlar onur öğrencisi, 3,76-4,00 arasında olanlar ise yüksek onur öğrencisi sayılır.

Onur belgesi kimlere verilir?

Onur belgesi görgü kurallarına uyan, trafik kurallarına uymada örnek davranışlarda bulunan ve bilişim araçlarını en iyi şekilde kullanan öğrencilere verir. Onur belgesini almaya hak kazanan öğrenciler, yılsonunda onur belgelerini alabilir.

Onur Belgesi her dönem verilir mi?

* Öğrencilerin başarı belgeleri, öğrenci işleri tarafından her dönem sonunda kendilerine verilir.