Izmir pasaport nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Izmir pasaport nereden alınır?
  2. Pasaport için randevu nasıl alabilirim?
  3. 2021 pasaport nereden alınır?
  4. Pasaport için randevu almaya gerek var mı?
  5. Pasaport harçları hangi banka alıyor?
  6. Pasaport harcı internetten nasıl yatırılır?

Izmir pasaport nereden alınır?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü https://randevu.nvi.gov.tr internet adresi üzerinden ya da Çağrı Merkezinden (Alo 199) randevu alınarak veya randevusuz olarak yurt içinde, hususi ve hizmet damgalı pasaportlar için İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerine, umuma mahsus pasaportlar için ise İl ve İlçe Nüfus ...

Pasaport için randevu nasıl alabilirim?

Telefon ile kolay bir şekilde pasaport randevusu alınabilir. Pasaport randevusu almak için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden randevu oluşturulabilir. Bunu yapamayacaklarını düşünen kişiler ise Alo 199 ile pasaport randevusunu çok kolay bir şekilde alabilir.

2021 pasaport nereden alınır?

Randevu alındıktan sonra yurt içinde Hususi (yeşil) ve hizmet damgalı (gri) pasaportlar için İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne, en sık başvurulan bordo pasaport ya da diğer adıyla umuma mahsus pasaport için ise İl ve İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri'ne başvuru yapılması gerekmektedir.

Pasaport için randevu almaya gerek var mı?

Yurt dışına çıkacak olan herkesin pasaporta ihtiyacı vardır. Pasaport sahibi olmak isteyen kişilerin ilk olarak pasaport başvurusu için randevu almaları gerekir. Pasaport randevusu alıp başvurduktan sonra ise kişiler pasaportlarına kavuşabilirler.

Pasaport harçları hangi banka alıyor?

Pasaport Harç Bedellerini Ödeyebileceğiniz Kurumlar
  • PTT şubeleri,
  • Akbank T.A.Ş,
  • Aktif Yatırım Bankası A.Ş.,
  • Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.,
  • Alternatifbank A.Ş.,
  • Anadolubank A.Ş.,
  • Arap Türk Bankası A.Ş.,
  • Citibank A.Ş.,
Daha fazla öğe...

Pasaport harcı internetten nasıl yatırılır?

Pasaport harçları, https://ivd.gib.gov.tr internet adresi üzerinden, kredi kartı veya banka kartı aracılığıyla 12.04.2018 tarihinden itibaren tahsil edilmektedir.