Auzef nedir açılımı?

İçindekiler:

  1. Auzef nedir açılımı?
  2. Auzef kimler başvuramaz?
  3. Auzef Bölümü Nedir?
  4. Auzef nasıl öğrenci olunur?
  5. Auzef mezun nasıl olunur?
  6. Auzef en fazla kaç yıl?
  7. Auzef kayıt yenilenmezse ne olur?

Auzef nedir açılımı?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi.

Auzef kimler başvuramaz?

Herhangi bir üniversitenin ön lisans/lisans düzeyindeki programlarında kaydı bulunmayanlar veya bu programlardan herhangi bir şekilde ilişiği kesilenler (kayıt sildirenler vb.) ... Ön lisans ögrencileri/mezunları lisans programlarına kayıt olamazlar. AUZEF çalışanları fakülte programlarına kayıt olamaz.

Auzef Bölümü Nedir?

AUZEF bir kısaltmadır. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi kelimesinin karşılığı olarak kullanılır. Bu açık öğretim programı İstanbul Üniversitesine bağlıdır. Açık öğretim programı olduğu için uzaktan bir şekilde eğitim vermektedir.

Auzef nasıl öğrenci olunur?

Fakültemiz lisans ve ön lisans programlarına YGS-LYS'ye giriş yaptıktan sonra fakülte programlarımıza tercih yapabilirsiniz. ÖSYM tarafından yerleştirildiğiniz takdirde kayıt hakkı elde edersiniz. AUZEF'te 1 lisans tamamlama programı bulunmaktadır: Halkla İlişkiler ve Tanıtım Lisans Tamamlama.

Auzef mezun nasıl olunur?

AUZEF LİSANS VE ÖNLİSANS Mezuniyet Koşulları !! LİSANS PROGRAMI Öğrencileri mezun olabilmek için öğrencinin bütün derslerini geçmesi, FF notlu dersinin olmaması 4.00 üzerinden en az 2.00 ağırlıklı not ortalamasına sahip olması ve eğitim süresi boyunca 144 kredi ve 240 AKTS Ders yükünü tamamlaması gerekir.

Auzef en fazla kaç yıl?

MADDE 18 – (1) Kayıt yaptırdıkları yarıyıldan başlamak üzere öğrenciler; ön lisans için dört, lisans için yedi yıl süreyle öğrencilik haklarından yararlanabilir.

Auzef kayıt yenilenmezse ne olur?

Kayıt yenilemeyen öğrencilerin kaydı pasif duruma geçer ve kayıt yenilenmeyen yıl/yarıyıllar azami öğrenim süresine dâhil edilir, Kayıt yenilemeyen öğrenciler öğrenci belgesi talep edemez, ilgili dönemin ders notlarına materyallerine ulaşamaz ve dönem sınavlarına giremezler.