Domestos 5 litre ne kadar?

İçindekiler:

  1. Domestos 5 litre ne kadar?
  2. Domestos çamaşır suyu mu?
  3. Güldal çamaşır suyu kaç TL?
  4. Domestos çamaşır suyu hangi ülkenin?
  5. Beyaz çamaşırlara çamaşır suyu konur mu?
  6. Çamaşır suyu içen çocuğa ne yapmalı?
  7. Domestos'un üretim yeri neresidir?
  8. Ace çamaşır suyu hangi ülke?

Domestos 5 litre ne kadar?

Fiyat Analizi Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 29,90 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 29,90 TLŞu Andaki Fiyat: 29,90 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en ucuz fiyatı!

Domestos çamaşır suyu mu?

Domestos Biyosit Ruhsatlı Çamaşır Suyu, mikropları ve bakterileri öldürmek için tasarlanmış bir dezenfektan üründür. ... Domestos Biyosit Ruhsatlı Çamaşır Suyu bakterileri öldürür , virüslere karşı etkili midir diye sorduğunuzda, cevap “evet”tir.

Güldal çamaşır suyu kaç TL?

Güldal Çamaşır Suyu tüm mağazalarımızda 5,95 TL!

Domestos çamaşır suyu hangi ülkenin?

Domestos, ürünlerinde çamaşır suyu (sodyum hipoklorit, NaOCl) içeren ve Unilever tarafından üretilen bir ev temizliği markasıdır....Domestos.
SahibiUnilever
KökeniBirleşik Krallık
Çıkış1929
Web sitesiDomestos Türkiye
2 satır daha

Beyaz çamaşırlara çamaşır suyu konur mu?

Çamaşır suyu/ kıvamlı çamaşır suyu ile sadece beyaz çamaşırlarınızı yıkamalısınız. Renkli çamaşırlarının renklerini değiştirecektir.

Çamaşır suyu içen çocuğa ne yapmalı?

Korozif madde içen her hastanın ağızdan beslenmesi kesilir (minimum ilk 24 saat). Hasta hastaneye yatırılır, damar yolu açılır ve serum ile beslenir. Nedbe gelişimini sınırlamak için damardan steroid verilebilir.

Domestos'un üretim yeri neresidir?

Unilever'in 350 milyon lira yatırımla kurulan Konya'daki fabrikası açıldı. Tesiste; OMO, Domestos, Yumoş, Cif, Rinso, Elidor, Clear, Dove gibi markaların üretimi yapılacak.

Ace çamaşır suyu hangi ülke?

Ace, 1975 yılında piyasaya sunulan çamaşır suyu ile mutfak ve banyo temizliği için temizlik ürünleri markasıdır. Ace, 1958 yılında kurulan Fater Group SpA bünyesindedir. Fater Group SpA İtalya merkezli Gruppo Angelini ve Amerika merkezli Procter & Gamble ortaklığına aittir.