Hercai Yeni sezon Ne Zaman Başlayacak?

İçindekiler:

  1. Hercai Yeni sezon Ne Zaman Başlayacak?
  2. ATV'de Hercai ne zaman başlayacak?
  3. Hercai 3 sezon tanıtımı nerede çekildi?
  4. Bu aksam hercai var mi?
  5. Sıla Konağı hercai nerede?
  6. Hercai kulübe nerede?

Hercai Yeni sezon Ne Zaman Başlayacak?

Sezon finalinde geçirdiği kaza sonrası herkesi endişelendiren Reyyan, gizemli bir kişi tarafından kurtarılır ama gizemli kişinin ardında bıraktığı iz Miran'ın şüphelenmesine neden olur. HERCAİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Hercai dizisi yeni sezon 39. bölümüyle 18 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak.

ATV'de Hercai ne zaman başlayacak?

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren Türkiye'de ve dünyada müthiş ilgi uyandıran, büyük hayran kitleleri oluşturan, rekorlar kıran Hercai, yeni yılda yeni gününde izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Hercai 'den itibaren her Pazar atv'de.

Hercai 3 sezon tanıtımı nerede çekildi?

Atv'nin sevilen dizilerinden Hercai, yakında başlayacak yeni sezonunun tanıtımını taptı. Hercai yeni sezon tanıtım videosu, UNESCO'nun Dünya Mirası listesinde yer alan İshak Paşa Sarayı'nda çekildi.

Bu aksam hercai var mi?

Corona virüsü sebebiyle ülkemizde birçok dizi setlerine ara vermiş ve ekranlara geçici süre ile veda etmişti. Bu dizilerden biri de ATV'nin sevilen dizilerinden Hercai olmuştu. Hercai yeni bölüm bu akşam da ekranlarda olmayacak.

Sıla Konağı hercai nerede?

Hercai dizisi Mardin ilimizin Midyat ilçesinde Konuk Evi Müzesi olarak bilinen Mardin Midyat Sıla Konağı'nda çekiliyor.

Hercai kulübe nerede?

Hercai dizisi Mardin Midyat'a yolu düşenlerin yakından tanıyacağı Mardin Midyat Sıla Konağında çekiliyor. Bir çok kişi bu dev yapıyı Midyat Konuk Evi müzesi olarak da bilmekte. Aslında Sıla Konuk Evi ismi de Türkiye'nin gelmiş geçmiş en önemli dizilerinden biri olan Sıla dizisinin de bu konakta çekilmesinden geliyor.