Sosyal lig puanlama nasil?

İçindekiler:

  1. Sosyal lig puanlama nasil?
  2. Futbol puanlama nasıl yapılır?
  3. Petrol Ofisi sosyal Lig ödülleri nasıl alınır?
  4. Sosyal lig yakıt ödülü nasıl alınır?
  5. Sosyal ligde hafta birincisi hangi rozeti kazanır?
  6. Petrol Ofisi sosyal Lig ücretli mi?
  7. Mağlubiyet kaç puan?
  8. Sosyal lig hafta birincisi hangi rozeti kazanır?
  9. Positive Puan kaç lira?
  10. Sosyal lig nedir nasıl oynanır?
  11. Galatasaray Beşiktaş aynı puanda olursa kim şampiyon olur?
  12. Futbol galibiyet kaç puan?
  13. Basketbolda kazanan kaç puan alır?
  14. Petrol Ofisi kaç puan kaç TL?
  15. Petrol Ofisi puan nasıl kullanılır?
  16. Petrol Ofisi sosyal Lig paralı mı?
  17. Iki takım aynı puanda olursa kim şampiyon olur?

Sosyal lig puanlama nasil?

Kadrodaki oyuncular aşağıdaki şekilde puanlandırılır. * Takımı gol yemeyen oyuncu puanları 60 dakika oyunda kalma şartı gerektirir. ** Bir futbolcu hem "Oynayan her oyuncu" (2) hem de "60 dakikadan fazla oynayan her oyuncu" (4) puanını almaz. 60 dakikadan az oynarsa 2 puan alır. 60 dakikadan fazla oynarsa 4 puan alır.

Futbol puanlama nasıl yapılır?

Üç puanlı sistem, spor liglerinde ve grup turnuvalarında, özellikle de futbolda, uygulanan müsabakayı kazanan takıma 3 puanla ödüllendiren ancak kaybeden takıma puan vermeyen sistem. Yine bu sisteme göre, eğer müsabaka berabere tamamlanırsa her iki takım da birer puanla sahadan ayrılır.

Petrol Ofisi sosyal Lig ödülleri nasıl alınır?

Her hafta 100 kişiye Petrol Ofisi'nden 300 TL değerinde akaryakıt! 1. Haftalık sıralamada 2. ve 101. sıra aralığını paylaşarak yakıt kazanan kullanıcıların hediyeleri oyun içinde tanımlı Positive Card'a yüklenerek yapılır.

Sosyal lig yakıt ödülü nasıl alınır?

2. Sisteme Positive Card tanımlaması yapmamış olan kullanıcılar 2. ve 101. sıra aralığında yer aldıkları haftadan bir sonra gelen hafta içerisinde (14 gün içerisinde) Positive Card tanımlama işlemlerini yaparlarsa yakıt hediyesini almaya hak kazanırlar.

Sosyal ligde hafta birincisi hangi rozeti kazanır?

Kullanıcılar yazarların oluşturduğu takımları inceleyerek favori yazarını seçecek, seçtiği spor yazarı o hafta birinci olursa Devler Ligi Rozeti kazanabilecek.

Petrol Ofisi sosyal Lig ücretli mi?

Petrol Ofisi istasyonlarından ücretsiz olarak alınabilen bir Positive Card aktifleştirilip oyundaki hesaba tanımlanması 5.000.000 € ek bütçe kazandırır. Bu bütçe, tanımlı kartla yapılan ilk yakıt alışverişi sonrasında baz bütçeye eklenir ve Positive Card entegrasyonu devam ettiği sürece haftalık bütçeye yansıtılır.

Mağlubiyet kaç puan?

Takım sporlarında kazanılan puanlar sahadaki oyuncu sayısı ile çarpılır. Örneğin; Futbol 7'liyi kazanan 56 puanı alır. *Bu oyunlarda beraberlik olmaz. Hükmen mağlubiyet durumunda karşı takım 4 puanı alır ve her oyun için önceden belirlenmiş sonuçlar tescil edilir.

Sosyal lig hafta birincisi hangi rozeti kazanır?

Kullanıcılar yazarların oluşturduğu takımları inceleyerek favori yazarını seçecek, seçtiği spor yazarı o hafta birinci olursa Devler Ligi Rozeti kazanabilecek.

Positive Puan kaç lira?

Positive Card ile yapılacak Akaryakıt ve PO/gaz alımları karşılığında puan kazanılmaktadır. Kazandığım Positive puanları nasıl kullanabilirim ? Kazandığınız Positive puanları 1TL ve katları olarak market POS'larımızda akaryakıt veya otogaz alırken kullanabilirsiniz.

Sosyal lig nedir nasıl oynanır?

Nasıl Oynanır? Sosyal Lig klasik fantezi futbol oyunları ile aynı prensipte çalışır. Öncelikle oyuncu kendisine verilen bütçe dahilinde bir kadro oluşturur. Sonrasında ise seçilen futbolcuların her hafta gerçek maçlardaki istatistiklerine göre aldığı puanlar ile oyuncunun kurduğu takımın puanı ortaya çıkar.

Galatasaray Beşiktaş aynı puanda olursa kim şampiyon olur?

Ligin son haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında puan eşitliği bozulmazsa ikili averajın eşit olması nedeniyle genel averaj devreye girecek. Beşiktaş'ın mevcut averajı 44'ken Galatasaray'ın averajı ise 42. İki takım ligi aynı puanda tamamlarsa genel averajda üstün olan taraf şampiyon olacak.

Futbol galibiyet kaç puan?

Takımlar Avrupa kupalarındaki grup aşamasında her galibiyet için 2, her beraberlik için 1 puan kazanıyor. Eleme turlarında ise galibiyet 1, beraberlik 0.5 puan demek. Ülke temsilcileri tarafından toplanan puanlar, Avrupa kupalarında mücadele eden takım sayısına bölünüyor ve elde edilen sayı katsayıya ekleniyor.

Basketbolda kazanan kaç puan alır?

9. Grup müsabakalarında galibiyete 2, mağlubiyete 1 puan verilir. Hükmen yenik olan takıma puan verilmez. durumunda 5 dakikalık uzatma periyodu oynanır.

Petrol Ofisi kaç puan kaç TL?

Kazandığım Positive puanları nasıl kullanabilirim ? Kazandığınız Positive puanları 1TL ve katları olarak market POS'larımızda akaryakıt veya otogaz alırken kullanabilirsiniz.

Petrol Ofisi puan nasıl kullanılır?

Positive Card'ınızı kaydettiyseniz, akaryakıt satış görevlisi tarafından Positive Card'ınızın pompa üzerindeki kart okuyucusuna okutulması veya marketteki Positive POS cihazı üzerinden puan yüklenmesiyle akaryakıt alımınıza karşılık gelen Positive Puan'ınız Positive Card'ınıza yüklenecektir.

Petrol Ofisi sosyal Lig paralı mı?

Petrol Ofisi istasyonlarından ücretsiz olarak alınabilen bir Positive Card aktifleştirilip oyundaki hesaba tanımlanması 5.000.000 € ek bütçe kazandırır. Bu bütçe, tanımlı kartla yapılan ilk yakıt alışverişi sonrasında baz bütçeye eklenir ve Positive Card entegrasyonu devam ettiği sürece haftalık bütçeye yansıtılır.

Iki takım aynı puanda olursa kim şampiyon olur?

Beşiktaş'ın mevcut averajı 44'ken Galatasaray'ın averajı ise 42. İki takım ligi aynı puanda tamamlarsa genel averajda üstün olan taraf şampiyon olacak. Genel averajın eşit olması durumunda ise takımların attığı gol sayılarına bakılacak.