Doctor Who kaç sezon sürecek?

İçindekiler:

  1. Doctor Who kaç sezon sürecek?
  2. Doctor Who ilk ne zaman başladı?
  3. Doctor Who aslında kim?
  4. Doctor Who kac doktor var?
  5. Doctor Who ne zaman yapıldı?
  6. Doctor Who kaç yaşında?
  7. Doctor Who Özel Bölüm Ne Zaman?

Doctor Who kaç sezon sürecek?

Doctor Who, BBC tarafından yapılan Büyük Britanya bilimkurgu televizyon dizisi. tarihine kadar 814 bölüm yayınlanmıştır. 35 sezon boyunca 254 hikâye ve bir televizyon filmi gösterilmiştir.

Doctor Who ilk ne zaman başladı?

Doctor Who/İlk bölüm yayın tarihi

Doctor Who aslında kim?

Doktor Who (Peter Cushing, 1965-1966): 1960'lı yıllardaki Dalek merkezli filmlerin yıldızı olan bu arkadaş bir Zaman Lordu bile değildi, sadece “Doktor Who” adında insan bir mucitti. Diğer yandan bazı fanlar kendisinin artık tanıdığımız alternatif bir doktorun yaşlanmış hali olduğu iddiasını da ortaya attılar.

Doctor Who kac doktor var?

Şu anki Doktor, Jodie Whittaker'ın oynadığı On Üçüncü Doktor'dur. Whittaker'dan önceki oyuncu Peter Capaldi, en son 2017 Noel özel bölümü olan "Twice Upon a Time"da Doktor rolünü oynamıştır.

Doctor Who ne zaman yapıldı?

Doctor Who/İlk bölüm yayın tarihi

Doctor Who kaç yaşında?

Doktor da 900 yaşında olduğunu iddia ediyor. Onun yaş iddiası yeniden rejenerasyon geçirip 8. Doktor'a dönüşmesine kadar düzenli devam ediyor. Bu rejenerasyon sırasında Doktor'un 1009 yaşında olduğu biliniyor.

Doctor Who Özel Bölüm Ne Zaman?

Yaz, Ryan ve Graham, Dalek fırtınasının yaklaştığını anlayana kadar hayatlarını sürdürüyorlar ama Daleklerle "Doktor" olmadan nasıl dövüşürsünüz? “Revolution of the Daleks”, 1 Ocak akşamı izleyiciyle buluşacak. Doctor Who'nun Festival Özel Bölümünden İlk Detaylar!