Kemal Gülman kimdir vikipedi?

İçindekiler:

  1. Kemal Gülman kimdir vikipedi?
  2. Polat Gülman ın annesi kimdir?
  3. Ferhan Gülman kimdir?
  4. Feryal Gülman ne iş yapar?
  5. Feryal Gülman ne kadar tazminat aldı?
  6. Feryal Gülman Yalısı kaç para?
  7. Feryal Gülman Yalısı kimin?
  8. Polat Gulman kim?
  9. Feryal Gülman ın avukatı kim?

Kemal Gülman kimdir vikipedi?

Kemal Gülman, Gülman Group'un sahibi ve CEO'sudur. Gülman Group 1952 yılında kurulan gayrimenkul, ticaret, sanayi vb. alanlarda faaliyet gösteren bir firmadır. Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birisidir. Gülman Group'un sahibi olan Kemal Gülman, Türkiye'nin en zengin kişiler listesinde ilk 100 sırada yer almaktadır.

Polat Gülman ın annesi kimdir?

Annesi Vahide Feryal Gülman'ın ayrıca babasını çete kurmakla, personelini de çetenin üyesi olmakla savcılığa şikayet ettiğini anlatan oğul Polat Gülman, halen savcılıkta devam eden bir soruşturma olduğunu hatırlattı ve “Babam Vahide Feryal'e ve bize güven ortamında bir takım mallar verdi.

Ferhan Gülman kimdir?

1964 doğumlu Feryal Gülman Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ardından 7 yaşında İstanbul'a gelen ve 8 yaşında babasını kaybeden Feryal Gülman üniversiteyi İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi) 'nde okumuştur ve buradan mezun olmuştur. Bugünlerde ise 21 yıllık eşi olan Kemal Gülman'a açtığı boşanma davası ile gündeme gelmiştir.

Feryal Gülman ne iş yapar?

İş İnsanı Feryal Gülman/Meslekleri

Feryal Gülman ne kadar tazminat aldı?

Vahide Feryal Gülman eşinden 200 milyon lira tazminat talebinde bulumuş, Kemal Gülman da, eşinin ağır kusurlu davrandığı gerekçesiyle 500 bin lira tazminat istemiyle yeni bir boşanma davası açmıştı.

Feryal Gülman Yalısı kaç para?

Feryal Gülman'ın 245 milyon liralık yalısı!

Feryal Gülman Yalısı kimin?

Kemal Gülman genç sevgilisiyle yakalanınca Feryal Gülman, 2013'te boşanma davası açtı. Çiftin birlikte oturdukları yalının yüzde 52'si Kemal Gülman'a, yüzde 48'i oğulları Aslan'a kaldı.

Polat Gulman kim?

Polat Gülman, Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanıdır. Polat Gülman, Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı 2013 yılında Gülman Group'un kurucusu Kemal Gülman'dan devraldı. Polat Gülman üniversite eğitimini Amerika'da tamamladı. Providence ve Miami'de inşaat sektöründe çalışmalarını sürdürdü.

Feryal Gülman ın avukatı kim?

Gülman, aralarında Osman Hamdi'nin “Çiçek Yerleştiren Kız”, Mahmut Cuda'nın “Natürmont” tablosunun yer aldığı yalıdaki eserlerle ilgili hukuki süreci başlattı. İş insanı, avukatı İsmet Koçak aracılığıyla tabloların iadesi için başvuruda bulundu.