Ecrin Keskin bulundu mu?

İçindekiler:

  1. Ecrin Keskin bulundu mu?
  2. Ikranur neden öldürmüşler?
  3. Ilknurun katili bulundu mu?
  4. Ikranur ün katili kim çıktı?
  5. Ikranur isminin anlamı nedir?

Ecrin Keskin bulundu mu?

Antalya'nın Serik ilçesinde, evinin önünde oynarken kaybolan Ecrin Keskin'in cansız bedeni bulundu. Serik'e bağlı Kadriye Mahallesi Beşgöz mevkisinde babaannesi Fatma Keskin'in evde bulunduğu sırada kapının önünde oynayan Ecrin Keskin, bir anda gözden kayboldu.

Ikranur neden öldürmüşler?

*Yapılan sorgulamada İ. T'nin amcası olan suça sürüklenen çocuk S.T'nin, İ. T.'nin ağzını ve burnunu kapatarak nefessiz kalmasına neden olması sonucu ölümüne sebebiyet verdiği tespit edilmiştir.

Ilknurun katili bulundu mu?

Giresun'un Bulancak ilçesinde geçen yıl kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Küçük kızın, öz amcası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ikranur ün katili kim çıktı?

Giresun'da şüpheli bir şekilde ölen İkranur, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 14 yaşındaki amcası sorgusunda cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf etti. Amca Sinan Tirsi, küçük kızı boğarak öldürdüğünü ve dereye de ablası ile birlikte attıklarını söyledi.

Ikranur isminin anlamı nedir?

İkranur her şeye Allah'ın ismi ile başlayan nurlu bir insan anlamında kullanılmaktadır. Bu isim kız çocuklarına verilir. Arapça da bulunan İkra ve Nur kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur. İkranur isminin çocuklara konmasında herhangi bir sakınca bulunmaz.