Uzmanliga nasil basvuru yapilir 2021?

İçindekiler:

  1. Uzmanliga nasil basvuru yapilir 2021?
  2. Jandarmaya nasıl başvuru yapılır?
  3. 2021 Jandarma Uzman Erbaş alımı ne zaman?
  4. Jandarma Asayiş kimler olabilir?
  5. Uzman çavuş olmak için nereye başvurulur?

Uzmanliga nasil basvuru yapilir 2021?

Jandarma Genel Komutanlığı 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru şartlarına dair aramalar devam ediyor. Adaylar işlemlerini 21-31 Ocak 2021 tarihleri aralığında yapacaklar. Başvurular, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinden gerçekleştirebilecek.

Jandarmaya nasıl başvuru yapılır?

Başvuruda bulunacak vatandaşlar, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresine giderek, ''Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları'' kısmından başvurularını yapabilecek.

2021 Jandarma Uzman Erbaş alımı ne zaman?

Uzman erbaş başvurular, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde ''Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları'' kısmından 01-10 Ekim 2021 (saat 23.59'a kadar) tarihleri arasında başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır.

Jandarma Asayiş kimler olabilir?

JÖAK bünyesinde görev alan her rütbeden asker bulunmaktadır. Uzman, astsubay ve subay rütbelerinde JÖAK personeli bulunmaktadır. ... Örneğin subay olmak için lisans mezunu olmak gerekirken, astsubay için ön lisans ve uzman olmak için lise mezunu olmak şartı aranmaktadır.

Uzman çavuş olmak için nereye başvurulur?

Başvurular Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığının Personel Temin Sistemine eDevlet kapısı üzerinden girilerek yapılacaktır. e-Devlet sistemine e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacaktır.