Mutlu Kaya kör mü?

İçindekiler:

  1. Mutlu Kaya kör mü?
  2. Mutlu Kaya ne oldu?
  3. Paylaş benimle Gökhan Çınar Kimdir?
  4. Mutlu Kaya nere?
  5. Paylaş benimle Gökhan Çınar evli mi?
  6. Gökhan Çınar'ın mesleği ne?

Mutlu Kaya kör mü?

Türkiye 2015 yılında acı bir olayla sarsıldı. Diyarbakır'da 2015 yılında bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı Veysi Ercan tarafından başından vurulan ve ağır yaralanan Mutlu Kaya, yüzde 98 engelli kaldı.

Mutlu Kaya ne oldu?

Mutlu vurulduğunda onu sırtında hastaneye götüren 30 yaşındaki ablası Dilek Kaya ise 21 Mart'ta erkek arkadaşı olduğunu iddia eden bir astsubay tarafından öldürüldü.

Paylaş benimle Gökhan Çınar Kimdir?

1983 İstanbul doğumlu olan Gökhan Çınar, Psikoloji eğitimini Haliç Üniversitesi'nde YÖK Burslu olarak tamamladığı 2006 yılında Maltepe Üniversitesi'nin Klinik Psikoloji yüksek lisans programına kabul edildi.

Mutlu Kaya nere?

Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya günlerce yaşama tutunmaya çalıştı. 1996 yılında dünyaya gelen Kaya şu an 25 yaşında.

Paylaş benimle Gökhan Çınar evli mi?

TV8 ekranlarında Benimle Paylaş programı ile hafta içi hergün yayınlanacak olan Gökhan Çınar'ın hayatı merak edildi. i. Peki Gökhan Çınar kimdi, kaç yaşında, evli mi, eşi ve çocuğu kimdir? Ünlü psikolog Çınar, kendisi gibi psikoterapist Berrak Artemiz ile evli ve bir de çocukları bulunuyor.

Gökhan Çınar'ın mesleği ne?

İstanbul'da kurucu ortaklarından biri olduğu Keşif Psikoloji'de psikoterapi alanında çalışmaya devam eden Gökhan Çınar, Oyun Terapileri Derneği'nin de kurucu üyelerinden biridir. Doktora eğitimini Sinema-Tv alanı üzerine sürdürmektedir.