Gomis kaç gol attı?

İçindekiler:

  1. Gomis kaç gol attı?
  2. Gomis şimdi hangi takımda oynuyor?
  3. Bafetimbi Gomis hangi takımda 2021?
  4. Galatasaraylı Gomis hangi takımda?
  5. Gomez bjk de kaç gol attı?
  6. Gomis hangi sezon gs?
  7. Sneijder kaç gol attı?
  8. Mario Gomez kaç maçta kaç gol attı?
  9. Mario Gomez toplam kaç gol attı?
  10. Gomis ne kadar?
  11. Sneijder kariyerinde kaç gol attı kaç asist yaptı?
  12. Sneijder GS kaç gol attı?

Gomis kaç gol attı?

Gomis, Lyon forması ile 2009 yılından bu yana çıktığı 178 lig maçında 65 gol kaydetti.

Gomis şimdi hangi takımda oynuyor?

El Hilal#18 / Forvet Bafétimbi Gomis/Şu andaki takımları

Bafetimbi Gomis hangi takımda 2021?

Galatasaray'ın eski yıldızı Gomis'ten 4 gol birden! 10 Şubat 2021, Çarşamba 01:24 Galatasaray'dan Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımına transfer olan Bafetimbi Gomis, attığı gollerle şov yapmaya devam ediyor.

Galatasaraylı Gomis hangi takımda?

Bafetimbi Gomis, 2018 yılında Galatasaray'dan Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal'e transfer olmuştu. Üç sezonda Al Hilal ile 129 maça çıkan Gomis, 89 gol, 14 asistle kulüp tarihine geçti.

Gomez bjk de kaç gol attı?

2015-16 sezonunun başında Beşiktaş'a transfer olmuş ve 33 maçta 26 gol atarak Beşiktaş'ta bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanını Demba Ba ve Pascal Nouma'nın elinden almıştır. Aynı zamanda Bursaspor maçında attığı golle Vodafone Arena'da ilk golü atan futbolcu olarak adını tarihe yazdırmıştır.

Gomis hangi sezon gs?

Kariyerinde Fransa'da Saint-Etienne, Olympique Lyon, Marsilya ve İngiltere'de Swansea City gibi takımlarda forma giyen Gomis, 2017-2018 sezonu başında sarı-kırmızılı takıma transfer oldu.

Sneijder kaç gol attı?

Muhteşem kariyeri boyunca kazanmadık kupa bırakmayan Wesley, en fazla maça altyapısından yetiştiği Ajax'ta çıktı. 180 maçta 58 gol, 45 asist yapan Sneijder'in, Galatasaray'da ise 175 maç 45 gol 44 asisti var.

Mario Gomez kaç maçta kaç gol attı?

Bu kulüplerle beraber toplamda 413 maçta forma giydi. Ayrıca Gomez'in profesyonel kariyeri süresince attığı 210 adet golü bulunuyor.

Mario Gomez toplam kaç gol attı?

Daha sonra Wolfsburg ve yeniden Stuttgart'a transfer olan Gomez, Bundesliga'da giydiği 3 gol attı. Gomez, 78 kez giydiği Alman milli takım formasıyla da 31 gol kaydetti.

Gomis ne kadar?

Suudi Arabistan'ın El Hilal takımına 6 milyon avro bonservis ücretiyle transfer olan tecrübeli futbolcu ile maaşına istediği zam nedeniyle yollar ayrılmıştı.Galatasaray'ın Gomis'in ardından transfer ettiği yabancı futbolcuların maliyeti 40 milyon avroyu buldu.

Sneijder kariyerinde kaç gol attı kaç asist yaptı?

Yeteneklerini her geçen gün daha fazla ortaya koyan Hollandalı, her geçen yıl Ajax formasıyla Hollanda futboluna damga vurmaya başladı. 5 sezonluk Ajax kariyerinde; 180 maçta 58 gol atıp, 44 de asist yapmayı başardı.

Sneijder GS kaç gol attı?

175 RESMİ MAÇTA 46 GOL ATTI Sarı-kırmızılı takımdaki kariyerinde hiç kırmızı kart görmeyen Hollandalı futbolcuya, hakemler toplamda 29 kez sarı kart çıkardı.