Banka kartına neden bloke konulur?

İçindekiler:

  1. Banka kartına neden bloke konulur?
  2. Ziraat Bankası müşteri temsilcisi ile nasıl görüşebilirim?
  3. Kredi kartı hangi durumlarda bloke olur?
  4. Ziraat mobil türkçe nasıl yapılır?

Banka kartına neden bloke konulur?

Ödenmeyen kredi borçları ve kredi kartları ile düzensiz yapılan ödemeler yüzünden, müşterisi olduğunuz banka ve diğer bankalar hesabınıza bloke koyabilir. Devlet kurumu veya bankalar dışında da icra takibi başlatılan borçların ödenmesi için hesabınıza bloke konulabilir.

Ziraat Bankası müşteri temsilcisi ile nasıl görüşebilirim?

444 220 00 00 Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi ile zamana ve mekana bağlı kalmadan bankacılık işlemlerinizi 7 gün 2​4 saat telefon ile gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi kartı hangi durumlarda bloke olur?

Kredi kartı ekstresi zamanında ödenmediği takdirde banka belirli bir süre tanır. 3 ay boyunca borcunuzu ödememeniz durumunda öncelikle banka tarafından aranızsınız. Telefon, mail ya da SMS kanalı ile borcunuz sürekli hatırlatılır. Buna rağmen borcun ödenmemesi durumunda kredi kartı bloke edilir.

Ziraat mobil türkçe nasıl yapılır?

Ziraat Mobil uygulamamızı açtıktan sonra gelen ekranda sağ üst köşede EN yazılı geliyorsa, uygulama dil tercihinizin Türkçe olduğunu gösterir. Eğer sağ üst köşede TR yazılı geliyorsa, uygulama dil terchiniz İngilizce'dir. Buraya tıklayarak uygulama dil tercihinizi değiştirebilirsiniz.