Beşiktaş Kupa Maçı Ne Zaman 2021?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Kupa Maçı Ne Zaman 2021?
  2. Beşiktaş Antalyaspor Kupa Maçı Ne oldu?
  3. Beşiktaş'ın Ziraat Kupası var mı?
  4. Ziraat Kupası Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman?
  5. UEFA Süper Kupa Final Maçı Ne Zaman?
  6. Beşiktaş 2021 de kaç kupa kazandı?
  7. Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş kaç kaç?
  8. 2021 Türkiye Kupası finali nerede oynanacak?
  9. Süper Kupa finalini kim oynar?
  10. UEFA Süper Kupa Final Maçı Hangi Kanalda?

Beşiktaş Kupa Maçı Ne Zaman 2021?

Maçın oynandığı Gürsel Aksel Stadyumu. 2021 Türkiye Kupası Finali ya da sponsorluk anlaşması gereği 2021 Ziraat Türkiye Kupası Finali, 2020-21 Türkiye Kupası'nın kazananını belirlemek için 18 Mayıs 2021 tarihinde oynanan 59. final maçıdır.

Beşiktaş Antalyaspor Kupa Maçı Ne oldu?

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Gürsel Aksel Stadyumu'nda Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, rakibin 2 - 0 yenerek kupanın sahibi oldu. Organizasyonda toplamda 10'uncu kez mutlu sona ulaşan siyah-beyazlılara kupayı getiren golleri Josef ve Rosier kaydetti.

Beşiktaş'ın Ziraat Kupası var mı?

TFF'den Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş'a tebrik Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF),sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş'ı tebrik ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Ziraat Kupası Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman?

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda Salı günü saat 20.45'te başlayacak karşılaşmada Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Olguncan yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan olacak.

UEFA Süper Kupa Final Maçı Ne Zaman?

2021 UEFA Süper Kupası, 2020-21 UEFA Şampiyonlar Ligi kazananı Chelsea ile 2020-21 UEFA Avrupa Ligi kazananı Villarreal arasında oynanan UEFA Süper Kupası'nın 46. final maçıdır. Maç 11 Ağustos 2021'de oynanmıştır.

Beşiktaş 2021 de kaç kupa kazandı?

Süper Lig 2020-2021 Sezonunu zirvede tamamlayarak 16. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş, kupasına kavuştu. Boğaz'dan gelerek Vodafone Park'a ulaşan siyah-beyazlıların şampiyonluk kutlamaları saat 19.03'te başladı.

Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş kaç kaç?

Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Beşiktaş! Antalyaspor 0-2 Beşiktaş (Maç sonucu) | NTVSpor.net.

2021 Türkiye Kupası finali nerede oynanacak?

Müsabaka İzmir, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak.

Süper Kupa finalini kim oynar?

Süper Kupa, yeniden düzenlenmeye başlandıktan sonra ilk olarak 2006 yılında oynandı. Süper Lig şampiyonu ile Türkiye Kupası şampiyonu arasında oynanan organizasyon, iki kupayı da aynı takımın kazanması durumunda Süper Lig şampiyonu takım ile Türkiye Kupası'nı kaybeden finalist takım arasında oynanır.

UEFA Süper Kupa Final Maçı Hangi Kanalda?

Chelsea - Villarreal maçı 11 Ağustos Çarşamba günü saat 22:00'de Exxen dijital platformunda yayınlanacak. UEFA Süper Kupa'yı en çok müzesine götüren ekipler İtalya'nın Milan ve İspanya'nın Barcelona takımları oldu.